0 Varukorg

REF

REFs care-serie innehåller 100 % veganska ingredienser. I strävan efter att vara så enkla och tydliga för dig som möjligt har REFs care-produkter namn som beskriver vilka egenskaper produkten har. Stylingserien har ett unikt nummersystem som talar om produktens egenskaper: 
Hur hårt ska vaxet vara? 
Vilken glans? 
Hur mycket volym? 
Siffrorna hjälper dig hitta rätt.REF - Natural Beauty

REF är ett innovativt svenskt hårvårdsvarumärke. Vårt mål är att bevara ditt hårs naturliga skönhet. Vi drivs av naturlighet, medvetenhet och tydlighet. Vi är REF.

+    VI ÄR NATURLIGA
Som ett led i vår filosofi att använda ingredienser som är 100 % veganska har vi valt stärkande quinoa-protein i alla våra produkter. Våra produkter är också 100 % sulfat- och parabenfria. 

+    VI ÄR MEDVETNA
Vår vision är att inget djur på jorden skall utsättas för djurtester. Vi tror på en hållbar värld där djur kan leva sida vid sida med människor utan att exploateras. Därför är alla våra care-produkter 100 % veganska.

+    VI ÄR TYDLIGA
I vår strävan att vara så enkla och tydliga för dig som möjligt har våra produkter namn som beskriver exakt vad produkten gör. Speciellt utvalda ingredienser och fördelar är tydligt markerade på alla care-produkter. Vår stylingserie har ett unikt nummersystem som på ett enkelt sätt talar om produktens egenskaper. Hur hårt ska vaxet vara? Vilken glans? Hur mycket volym? Siffrorna hjälper dig hitta rätt.

Produkten har lagts i kundvagnen