Rexona

Rexona deo är utan tvekan en av de mest kända märkena för deodoranter av hög kvalitet och här hos Nordifeel hittar du ett stort urval av de mest omtyckta produkterna. Ursprungligen grundades Rexona redan 1908 i Australien, men märket äga idag av Unilever. Flera av produkterna från Rexona deodorant är utrustade med MotionSENSE-teknologi vilket innebär att de skyddande ämnena i produkten aktiveras när kroppen är i rörelse. Detta för att ge bästa möjliga skydd även när man rör sig mycket vid exempelvis träning.

En klassisk deo med bra skydd mot lukt och fukt

I utbudet hos Nordicfeel hittar du olika typer av deodoranter från Rexona som stick, spray och roll-on så att du alltid hittar det som passar dig bäst. Prova Maximum Protection Active Shield, en deo-stick som effektivt skyddar mot ofräsch svettlukt i upp till 48 timmar och som samtidigt vårdar och återfuktar den känsliga huden under armarna.

Rexona har tillbringat mycket tid med att utforska kroppens reaktioner vid ansträngning och upptäckt att människan utsöndrar svett på lite olika sätt beroende på om man svettas vid exempelvis träning eller om den framkallas av stress. Därför är produkterna anpassade så att de ska fungera vid all slags svettande. Rexona Deo Spray Biorythm är en välkänd klassiker från varumärket som både ger effektivt skydda i upp till 48h och som ger en torr och säker känsla. Deon doftar av gröna äpplen, mandarin och päron, men finns även i andra varianter.