SpaScriptions

SpaScriptions är ett australiskt skönhetsmärke inom hudvård som i första hand har specialiserat sig på hudrengöring i olika former. Hos Nordicfeel hittar du ett brett utbud av ansiktsmasker, sminkborttagning och ansiktsrengöring från varumärket. Vi har även ett urval av produkterna i flerpack så att du kan prova på olika varianter som Purifying Glowing Metallic Wash-Off Masks, ett set om tre masker med varierande egenskaper. Beroende på om du vill rengöra, dölja fina linjer eller återfukta din hud finner du en passande mask.

13 Artiklar

Masker med super-foods ger härlig boost

SpaScriptions erbjuder ansiktsmasker som Superfoods Masks Blueberry Watermelon Avocado, ett tre-pack med masker som återfuktar huden samtidigt som den får en härlig boost av näring. Du kan också stärka huden genom ett serum, SpaScriptions Collagen Facial Serum, som innehåller kollagen som tillförs huden så att den återfår sin elasticitet och tidigare spänst.

Ibland har man inte tid att lägga en ansiktsmask, men har ändå behovet av en ordentligt ansiktsrengöring. Då kan en snabbrengöring som SpaScriptions Anti-Aging Makeup Cleansing Wipes komma väl till pass. SpaScriptions har flera olika typer av ansiktsservetter och just denna sort kan du använda för att ta bort smuts och orenheter. Produkten innehåller kollagen som slätar ut fina linjer och gör huden fastare, samt grapefrukt vars näringsrika ämnen som vitaminer och antioxidanter gör åldersfläckar mindre synliga. Prova även Charcoal Makeup Cleansing Wipes som låter det aktiva kolet rengör på djupet.