Tabac

Doftklassikern Tabac Original känner nog de flesta till. En tidlös klassiker som lanserades 1959 och har sedan dess varit en självklar doft som har stor igenkänning hos alla generationer. Doftnoterna består av kryddig peppar, ädelträ och mjuka blom-accenter. Idag innefattar Tabac flera serier bestående av parfym, eau de cologne, deodorant, rakvatten, rakgel och hårprodukter.

Tabac

Tabac Original är en av dessa dofter som omedelbart för tankarna till tidlös klassisk manlighet och äkta elegans. Doften lanserades redan 1959 av varumärket Mäurer & Wirtz och har klarat tidens tand på ett osedvanligt sätt. Tabac räknas som en av världens mest populära herrdofter och hemligheten ligger i den unika kombinationen av exotiska träslag och mjuka blomnoter. Idag finns en komplett linje av produkter för rakning samt parfymer och deodoranter.

Tabac After Shave för riktiga män

Tabac parfym är en blommig doft för herrar som får tyngd av neroli, bergamott och ekmossa. Lavendel och vanilj lyfter doften och ger den dess sötma. Originaldoften har funnits i oavbruten produktion sedan lanseringen och 2015 kompletterades den med en modernare utgåva: Gentlemen´s Care. Fortfarande är dock Tabac After Shave Original den mest sålda och populära produkten av dem alla.

Tabac rakvatten och vårdande produkter

När det gäller Tabac rakvatten finns det förutom After Shave även flera efterbehandlingsprodukter att välja på. Tabac After Shave Balm är ett vårdande balsam som innehåller vårdande ämnen som gör underverk för den känsliga huden i ansiktet. Balmen är fri från konserveringsmedel och berikad med vitamin E som återfuktar huden.

Nya Tabac Gentlemen´s Care

Den nya linjen från Tabac, Gentlemen´s Care har modernare inslag än originalet och omfattar både dofter, after shave och hudvård. Doften är fortfarande mycket maskulin, men av det mildare slaget med fler blommiga inslag. När du handlar dofter eller vårdande produkter från Tabac hos Nordicfeel bjuder vi alltid på frakten, som tillägg till det redan låga priset.

Tabac raktvål för skön hudvård

Tabac raktvål finns i flera olika utföranden och här hos NordicFeel hittar du den välkända och välgörande raktvålen i form av Tabac Original Shaving Soap Stick. Använd en rakborste och vatten till att arbeta upp ett generöst lödder som mjukar upp skägget. Hos män är huden under skägget extra känslig, särskilt eftersom den ofta dagligen utsätts för den påfrestande rakningen. Raktvålen från Tabac gör att rakbladet glider mjukt över huden och inte skadar den i onödan. En annan produkt, som både finns som roll-on och som stick, är Tabac deodorant.

Tabac Craftsman

Det senaste tillskottet till Tabac-familjen är Craftsman, en linje med härliga produkter som du även hittar här hos oss på NordicFeel. Tabac Craftsman är en utveckling av Tabac originaldoften. I botten hittar du läder och tränoter, och toppnoterna består av citrus och svartpeppar, en fräsch och samtidigt stark doft med andra ord.

Fräscha dofter och närande hudvård från Tabac

Alla tre doftserierna omfattar manliga dofter och komplett hudvård med det du behöver för daglig hud- och kroppsvård med allt från parfymer, rakvatten och deodoranter till skäggvårdsprodukter och hårolja. Prova en kvalitetsprodukt från Tabac, om du gillar en klassisk maskulin doft som dröjer sig kvar länge. Hos Nordicfeel beställer du enkelt dina varor och våra låga priser gör det möjligt att handla flera produkter ur samma serie, på en gång.

Prova Tabac Original Beard Oil

Prova gärna Tabac Original Beard Oil, en välbehövlig skäggolja som gör ditt skägg mjukt samtidigt som det får extra lyster och återfuktas. Beard Oil består av naturliga oljor som förebygger klåda och ett stelt och livlöst skägg. Komplettera gärna din hud- och skäggvård med en härlig after shave från ett av de mest populära varumärkena inom parfym och manlig hudvård.