Tancan

TanCan är ett svenskt varumärke som erbjuder brun utan sol-produkter som hjälper dig att få en solkysst bränna. Produktserien omfattar bland annat TanCan Bronze Self-Tanning Spray i olika utföranden. Sprayen är enkel att använda och ger dig en naturlig brun färgton som varar i upp till 10 dagar. Self-Tanning Spray är berikad med aloe vera och vitt te och innehåller inga onödiga tillsatser. För att hitta den bästa produkten för din hud kan du läsa en TanCan recension med omdömen om produkterna.

TanCan produkter för hemmabruk

Brun utan sol-produkterna från TanCan ger dig en naturlig solbränna samtidigt som den skyddar mot skadliga UV-strålar. Hos Nordicfeel hittar du både spray, lotion och mousse från serien så att du kan hitta den produkt som fungerar bäst för dig. Varumärket erbjuder även en mjuk appliceringsvante som förenklar appliceringen av produkterna.

Alla produkter från TanCan har utvecklats i Sverige och är skonsamma mot huden samtidigt som de ger dig en fin solbränna. De är dessutom helt veganska och cruelty-free så att du kan använda dem med gott samvete. För att uppnå bästa resultat rekommenderas att du först använder en skrubb för att avlägsna döda hudceller. Sedan smörjer du noggrant in dig med TanCans brun utan sol-produkt. Resultatet kommer att du se efter 4-6 timmar. Med TanCan Glow Gel får du dessutom en gyllene lyster på direkten.