Tangle Teezer

Tangle Teezer erbjuder hårborstar som på ett skonsamt sätt borstar ditt hår utan att det gör ont. De mjuka piggarna reder snabbt och smidigt ut håret utan att slita. Perfekt för dig som är håröm. Borstarna fungerar lika bra i torrt som i vått hår.

Tangle Teezer

En Tangle Teezer är en hårborste som på ett skonsamt sätt borstar ditt hår utan att det gör ont. Även om du har tovor och trassligt hår kommer en hårborste Tangle Teezer borsta igenom det utan att skada håret. Hos Nordicfeel hittar du olika varianter av hårborstar från varumärket, som alla har sin speciella funktion. Borstarna fungerar utmärkt både i vått och torrt hår.

Tangle Teezer Compact med härliga mönster

Tangle Teezer Compact är en mindre version av hårborsten som passar perfekt att ha med i väskan, så att du alltid kan hålla håret i ordning. Borstarna har olika mönster med bland annat lamor och snäckskal, vilket gör att det är en passande Tangle Teezer barn. Barnen uppskattar inte bara designen utan även att den borstar igenom håret utan att fastna och göra ont.

Få bort tovor utan smärta med Tangle Teezer Original

Med en Tangle Teezer Original kan du enkelt borsta håret helt smärtfritt. Hårborsten är flerfaldigt prisbelönt och förespråkas av många frisörer. Den reder ut håret på bara några drag, tack vare sina flexibla borststrån. Borsten finns i olika färger för att du ska kunna hitta en som matchar din personliga stil.

Tangle Teezer är skonsam mot håret

Med en Tangle Teezer behöver du inte oroa dig över att skada håret. Den skadar inte hårets fjällskikt utan är skonsam att använda både i vått och torrt hår. De flexibla stråna gör att borsten inte fastnar i tovor och trassel, utan reder istället ut dem på ett smärtfritt sätt.

Vad är Tangle Teezer och hur fungerar den?

Svaret på frågan vad är Tangle Teezer är enkelt - det är en utredningsborste som är snäll mot håret. Den reder ut håret utan smärta och fungerar lika bra för vuxna som för barn. Dessutom är den enkel att hålla ren. Så rengör du din Tangle Teezer - ta bort eventuellt hår från piggarna och skölj sedan borsten i varmt vatten. En gång i veckan kan du rengöra den med schampo och vatten för en grundligare rengöring.

Borsta vått såväl som torrt hår med The Wet Detangler

En produkt som är bra för dig som brukar borsta håret när det är vått är Damson Pick'N'Stick The Wet Detangler. Den är speciellt tillverkad för ömtåligt och vått hår. Borsten har 325 unika tänder och ett handtag som gör den bekväm att använda. Du kan även använda den till att kamma igenom schampo eller balsam för en mer grundlig rengöring.

Speciella hårborstar för fint och ömtåligt hår

Tangle Teezer är ett utmärkt val för dig som har fint, ömtåligt hår. Den är även perfekt för dig som är håröm, då den inte fastnar och erbjuder en smärtfri borstning av håret. Borsten ger ett bra resultat utan att skada och fastna i trassligt hår. En Tangle Teezer ska inte användas tillsammans med värmeredskap då det kan skada borstens piggar.

Köp din Tangle Teezer på Nordicfeel

Hos Nordicfeel hittar du ett brett sortiment av borstar från Tangle Teezer. De finns i både stora och små varianter och med eller utan mönster. Vi erbjuder alltid fri frakt och fria returer på hela vårt utbud. Med en Tangle Teezer går hårborstningen som en dans, oavsett om du är håröm eller inte. Resultatet blir felfritt utan att håret tar skada.