The Balm

Hur lång tid lägger du på att sminka dig varje morgon? Med härliga sminkprodukter från The Balm räcker det med fem minuter, så säger varumärkets eget motto. The Balm är ett amerikanskt varumärke som gjort sig kända för sina färgstarka paletter, idérika förpackningar och höga kvalitet. I en djungel av tusentals sminkprodukter utmärker sig The Balm otroligt mycket med sina retroinspirerade produkter. Här hittar du ett brett utbud av highlighters, ögonskuggor i alla tänkbara färger, solpuder och mjukgörande primers. Här finns något för alla – oavsett vilken sminkrutin du har på morgonen.

79 Artiklar
(55)
the Balm
Bahama Mama Bronzer
Dark Tan 7 g
(111)
the Balm
Mary-Lou Manizer
The Luminizer Hightlighter/Shadow/Shimme
(23)
the Balm
Hot Mama
Shadow/Blush Peachy Pink 7 g
(13)
the Balm
Sexy Mama
Anti-Shine Translucent Powder 7 g
(16)
the Balm
Schwing Liquid Eyeliner
Black 1 ml
(10)
the Balm
TimeBalm
Face Primer 30 ml
the Balm
Anne T. Dote Tinted Moisturizer
Medium 26
the Balm
Schwing! Liquid Eyeliner
Sapphire Blue 1,7 ml
-10%
product.value
the Balm
Bahama Mama Duo
productTagText
the Balm
Schwing! Liquid Eyeliner
Brown 1,7 ml
the Balm
Schwing! Liquid Eyeliner
14K Gold 1,7 ml
(12)
the Balm
TimeBalm Concealer
After Dark 7.5 g
the Balm
Anne T. Dote Tinted Moisturizer
Lighter than light 10
the Balm
Anne T. Dote Tinted Moisturizer
Light Medium 18
the Balm
Anne T. Dote Tinted Moisturizer
Light 14
the Balm
Anne T. Dotes
Eyeshadow Primer
the Balm
Anne T. Dotes Concealer
Lighter than light 10
the Balm
Anne T. Dotes Concealer
Light 14
the Balm
Anne T. Dotes Concealer
Medium 26
the Balm
Anne T. Dotes Concealer
Light Medium 18
the Balm
Anne T. Dotes Face Primer
the Balm
Big Date Blush
the Balm
Bronzilla Bronzer
the Balm
Clean & Green
Travel kit
(10)
the Balm
Desert
Bronzer/Blush 6.39 g
the Balm
Double Crosser
Highlighter+Bronzer+Blush Palette
the Balm
For All You Hot Mama's Limited Edition
the Balm
Fun Guy
Eyeshadow Palette
the Balm
Furrowcious eyebrow pencil
Blonde
the Balm
Furrowcious eyebrow pencil
Dark Brown
the Balm
It’s A Date Blush
the Balm
Let's Bolt
Highlighter
-10%
product.value
the Balm
Mary Lou Manizer Duo
productTagText
(18)
the Balm
Meet Matt(e) Hughes
Lasting Liquid Lipstick Comitted
(18)
the Balm
Meet Matt(e) Hughes
Lasting Liquid Lipstick Brilliant
the Balm
Meet Matt(e) Hughes Liquid Lipstick
Genuine 7,4 ml
the Balm
Meet Matt(e) Hughes Liquid Lipstick
Hunble 7,4 ml
the Balm
Meet Matt(e) Hughes Liquid Lipstick
Patient 7,4 ml
the Balm
Meet Matt(e) Hughes Liquid Lipstick
Confident 7,4 ml
the Balm
Meet Matt(e) Hughes Liquid Lipstick
Fierce 7,4 ml
the Balm
Meet Matt(e) Hughes Liquid Lipstick
Generous 7,4 ml
the Balm
Meet Matte Hughes
Mini Kit Miami
the Balm
Meet Matte Hughes Mini Kit Nude Collection
Trustworthy, Sincere, Charming, Genuine, Patient, Humble 7,2 ml
the Balm
Meet Matte Hughes Mini Kit Vol.12
(1)
the Balm
Mr Write Seymour
Romance 0.35 g
the Balm
Nuit Black Vegan
Mascara
the Balm
Photobalm Powder Foundation
Dark 9 g
the Balm
Plump Your Pucker Lip Gloss
Exaggerate

The Balm

The Balm är ett amerikanskt varumärke som erbjuder sminkprodukter som mascara, rouge, läppstift och puder. Märket har gjort sig känt för de konstnärliga sminkförpackningarna som är gjorda i imiterad amerikansk 50-talsstil. Ett typiskt exempel är The Balm Bahama Mama, en serie smink där du bland annat hittar bronzer, puder och ögonskugga. Hos oss på Nordicfeel har vi ett brett utbud av de bästa The Balm-produkterna till riktigt bra priser.

Prova The Balm Nude Tude ögonskugga

The Balm Nude Tude är en palett av 12 exklusiva satinögonskuggor som går i olika beige-bruna-rosa nyanser. Alla ögonskuggor har olika namn som Seductive och Sassy. Med dessa skuggor kan du skapa en komplett ny look och den dekorativa asken som har ett magnetiskt lås pryds av en söt spegel. Även The Balm Highlighter kommer i en serie, där varje nyans bär ett eget kvinnonamn.

Handla The Balm Meet Matte för ögon och läppar

The Balm Meet Matte är en linje med ögonskuggor och läppstift där "Matt(e)" är omslagspojke på de olika förpackningarna. Meet Matt(e) Nude består av en ögonskuggepalett där varje nyans har fått namn som Matt Johnson och Matt Lombardi. Ögonskuggorna kommer i olika bruna, grå och gräddfärgade nyanser som hjälper dig att lägga den perfekta makeupen.

The Balm tar ansvar för hållbarhet

The Balm har två löften till sina kunder: att inte använda parabener i några av sina produkter och att allt smink som de framställer ska vara Cruelty-Free, vilket innebär att deras kosmetika inte är testad på djur. The Balm är det självklara valet när du vill satsa på smink som är framtaget med hänsyn till djur och natur och som tar fram din bästa look!

Lägg grunden med The Balm Primer

Om du letar efter en bra primer så har The Balm primer för olika användningsområden, som ögonskuggsprimern Put A Lid On It, som är en primer som du lägger på ögonlocket. The Balm Face Primer är en produkt som du kan använda för hela ansiktet och som ger ett bra underlag för din fortsatta sminkning. The Balm Hot Mama är en shadow/blusher, det vill säga en produkt som du både kan använda som rouge men som även går att applicera som en ögonskugga eller varför inte som en highlighter.

The balm nude dude

Med The Balm Nude Dude presenterar märket en fantasieggande palett med 12 stycken vackra ögonskuggor som ger dig möjlighet att variera din sminkning precis som mycket som du vill. En dubbelapplikator ingår i setet. När du köper produkter från The Balm hos oss på Nordicfeel blir shoppandet extra prisvärt för dig. Förutom att vi håller ständigt låga priser bjuder vi alltid på frakten!

Lekfulla The Balm

Framgången bakom det mycket populära sminkmärket The Balm bygger till stor del på deras lekfulla sätt att dekorera sina förpackningar och produkter med namn och bilder. Porträtten på tjejer och killar med olika namn är charmiga och man får en mer personlig känsla för produkten. Bakom den snygga ytan döljer sig dessutom ett äkta engagemang för bra sminkprodukter och omsorg om djur och människor.

Handla The Balm hos Nordicfeel

Handla The Balm hos Nordicfeel - vi ger dig det bästa priset och den snabbaste leveransen! The Balm är ett välkänt varumärke inom smink och hudvård med produkter av hög kvalitet. Med det läckra sminket från The Balm kan du enkelt skapa den look och det utseende som du eftertraktar - endast din fantasi sätter gränser! I ögonskuggepaletterna medföljer dessutom oftast en tillhörande applikator.

Mångsidiga produkter från The Balm

Hög kvalitet, snygga färger och idérik förpackningsdesign är bara några av egenskaperna hos detta San Fransisco-baserade varumärke, som idag är en favorit hos användare världen över. Grundaren Marissa Shipman strävar efter att kombinera spänning och nostalgi och skapar produkter framtagna för att passa människor i alla åldrar. Hitta din favorit bland dessa parabenfria och smarta produkter!

The Balm grundades år 2004 och var resultatet av ett gediget experimenterande av Marissa Shipman som länge hade tillverkat smink i sitt eget kök. Marissa ville skapa nya och innovativa produkter som enkelt skapade en glammig look utan krångel. Marissa är verkligen en inspirationskälla, en kvinna som helt enkelt bestämde sig för att dra igång, vad som skulle komma till att bli ett av världens största sminkföretag, hemma i sitt eget kök. Efter att hon köp elva stycken böcker på Amazon om sminktillverkning hyrde Marissa en kemist och tillsammans satte produktionen igång. Idag erbjuder The Balm ett enormt sortiment av kvalitativa produkter med ett mycket rikt pigmenterad formel som ger en fantastisk glöd och färg. Alla produkter är fria från skadliga parabener och är givetvis helt och hållet "Cruelty Free".

The Balm är ett populärt varumärke och det är inte särskilt konstigt. Företaget erbjuder en helhetslösning, ett sortiment med allt du behöver för att känna dig som en Hollywoodstjärna varje dag. Från solpuder som verkligen ger dig en solkysst look till rouger, concealers, mascaror och läppstift erbjuder The Balm en komplett sminkupplevelse. Den utmärkande designen känns både retro och påminner mycket om gamla serietidningar, en design som både piggar upp och inspirerar. Smink från The Balm gör det enklare att skapa olika sminkningar hemma på bara några få minuter eftersom produkterna är effektiva. Så, slipp krånglet och unna dig en sovmorgon – med The Balm kommer du kunna sminka dig perfekt på några minuter.

Hollywood-glam eller "The girl next door"? – The Balm produkter för alla tillfällen

The Balm är ett företag som verkligen gjort sig populära tack vare sina prisvärda och samtidigt högkvalitativa produkter. Sminket är enkelt att använda och ger dig snabbt det resultat du önskar. Med stora variationer bland sminkpaletter och produkter kan du enkelt skapa en sminkning ena dagen och sedan något helt annat nästa dag. Det är perfekt eftersom du kan ha en vardaglig och fräsch look under veckan och sedan testa något mer spännande under helgen. Stora favoriter från The Balm är utan tvekan Mary-Lou Manizer, en fantastisk highlighter som ger en underbar lyster. Meet Matt(e) Trimony är en annan produkt som gjort sig utmärkande, det är en palett med ögonskugga i naturliga och "nude" färger. Hitta dina nya sminkfavoriter genom att inspireras av vårt breda utbud av The Balm. Här finns något för alla!