Kategorier
Filtrera

Tom Ford parfym

15 produkter från Tom Ford parfym

Ända sedan 2005 har Tom Ford bidragit med ett stort och varierande utbud av fantastiska dofter. Namn som Patchouli Absolut, Sahara Noir, Velvet Orchid och Violet Blonde, är några exempel på parfymproducentens kändaste verk. Bland hans fantastiska kollektion, finns inte endast dam -och herrparfymer utan även något han själv kallar för unisexparfymer. Som det hörs på namnet är dessa både för män och för kvinnor.

Tom Ford parfym – attraktiv och spännande

Amerikanen Tom Ford är internationellt känd som både modeskapare och filmregissör. Han är företrädesvis mest känd som designer men har även inriktning på, dofter, accessoarer och glasögon. De sexuellt laddade reklamerna som är hans kännetecken har hållit honom i rampljuset i alla dessa år. 

Han tog ett kliv in i filmens värld när han debuterade som regissör för filmen A Single Man (En enda man). Huvudpersonen Colin Firth fick en Oscar-statyett som bästa manliga huvudroll. Succén var garanterad för denna modeskapare. Han föddes i Texas 1961 och har på grund av sina rötter alltid varit nära vilda västern. 
Sitt eget klädmärke har han haft sedan flera år tillbaka men innan han kom igång på egen hand, arbetade han tillsammans med kända designermärken som Yves Saint Laurent och Gucci i Europa, Dock återvände han till hemlandet USA för att starta det som vi idag känner som märket Tom Ford.
2005 blev Estee Lauder en ny samarbetspartner och de båda företagen har arbetat med att skapa parfymer och kosmetika tillsammans.

Han gjorde sin första doft 2005 och döpte den till Black Orchid. Alla hans dofter har sen dess haft en trendig sensualitet och förförelse tillsammans med en djup mystik. Att behålla attraktionen och spänningen, är vad denna välkända doftproducent konstant strävar efter. Det oemotståndliga intrycket av den manliga själen är väldigt närvarande hela tiden. 
Jämlikheten har en tydlig plats i hjärtat av Tom Fords unisexparfymer. Dessa antingen mjuka fräscha dofter med citron och basilika till de mer örtiga och kryddiga varianterna, öppnar upp en helt ny värld, där alla är ett och samma. 
Flaskorna har formats fyrkantiga och är designade med halsar som liknar hattar. Förutom Fleur De Portofino som är en turkos flaska, är alla andra mörka och svartaktiga på utsidan.
Utan tvekan kan var och en känna sig speciella. Tom Ford har byggt ett namn åt sig där sensualitet, sexighet, mångsidighet och skönhet träder fram som en del av dofternas karaktär.

Det svåraste valet är att välja bland alla de olika alternativen som finns i doftkollektionen, men när valet väl är gjort, kommer dessa lyxiga parfymer stanna med dig en lång tid framöver. Klicka dig framåt på sidan och testa en eller flera dofter från Tom Ford. Steget in i den vilda västern är närmare än du tror! Body Lotion och After Shave i kombination med dofterna gör Tom Ford till ett fullständigt doftpaket, som du enkelt kan skänka till en man som älskar lyxighet, eller varför inte till dig själv!  De 65 olika parfymer som finns i sortimentet gör möjligheterna ändlösa!