Kategorier
Filtrera
Tommy Hilfiger parfym

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger är en världskänd designer som kombinerar klassisk Amerikansk stil med kvalitet. Tommy Hilfigers amerikanska arv visar sig tydligt i både hans design och dofter. Stilen är avslappnad med en klassisk touch och trendigt är ledordet. Tommy Hilfigers klassiska dofter älskas och bärs av kvinnor och män världen över.

Tommy Hilfiger

Är du en #tommygirl eller en #tommyboy?

9 produkter från  Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger - Hitta din parfym enkelt

Tommy Hilfiger, en amerikansk klädskapare har med sin stil skapat ett förtroende som ingen annan. Som ett av världens mest säljande varumärke, måste kvalitén garanteras och uppfyllas med de kriterier som har utlovats vid köpet.

Han föddes som Tomas Jacob “Tommy” Hilfiger, i New York. Företaget han skapade 1985 har kännetecknats som ett märke med bra kvalitet kombinerat med en avslappnad stil. Tommy Hilfigers passion för välgörenhet är globalt känt. Företaget stöttar t.ex. adoptering, placering i fosterhem, föräldralösa barn, AIDS och HIV, djur, cancer, miljö, hälsa, hav och vatten. Dessa frågor och ämnen ligger Hilfiger varmt om hjärtat och denna omtanke visar företaget genom att donerar ekonomiska medel samt hjälper till att lyfta fram dessa svåra frågor i samband med bland annat sina modeshower.
Hilfiger har även sponsrat en hel del konserter. Exempel på dessa är Britney Spears och Lenny Kravitz. Han kom i kontakt med J-Lo på 2000-talet och hennes Sweetface Mode kollektion. 2003 köpte han upp Sweetface Mode och samarbetar sedan dess aktivt med superstjärnan. En av världens största popstjärna Beyoncé, lanserade sin första Hilfiger-doft “True Star” 2004 och blev samtidigt Hilfigers affisch-flicka. 

Parfymbranschen har det tufft nuförtiden då det finns flertal märken att välja mellan. Utan att överdriva, är Hilfiger en av de bästa. Dofterna är inte bara fräscha och kryddiga men också flexibla i de allra viktigaste tillfällena. Fördelen är att de funkar lika bra på dagen som natten och håller kvar en stark men njutbar doft på huden många timmar efter applicering. Citrusfrukter, sött päron, gardenia, passiflora och mysk är de berusande sköna och underbara tonerna Hilfiger är känd för. Succédoften Tommy Girl kvarstår fortfarande som en av de populäraste, speciellt bland de yngre.
Många användare förblir trogna livet ut och fortsätter köpa produkten som de alltid haft nära hjärtat. För både kvinnor och män står parfymerna och dess deodoranter för en underbart fräsch doft som är lätt att använda år efter år.

Hilfiger har en speciell stil som är ett igenkännande signum både i klädstilen och i företagets andra produkter. Detta kan väl sägas vara Tommy Hilfigers stora succés hemlighet. Det är värt att lägga sitt hjärta i det man gör för det ger resultat och en otrolig känsla av belåtenhet. Testa på egen risk, för vi lovar dig, du kommer att älska dofterna från Tommy Hilfiger från första ögonblicket.