Toppik

Toppik har ett produktsortiment som riktar sig till dig som lider av håravfall eller tunnhårighet. Här hittar du stylingprodukter som döljer kala fläckar i hårbottnen och som ger känslan av ett fylligare hår. En populär produkt är Toppik Hair Building Fibers – pigmenterat hårfibrer uppbyggda av organiskt keratin som fäster sig på hårstråt och gör håret fylligare.

Toppik

Toppik är ett varumärke som tillverkar produkter för dig som lider av tunnhårighet. Produkterna, som passar både män såväl som kvinnor, får ditt hår att se fylligare ut och består av hårfibrer som appliceras på hårets tunnare delar. De fixeras sedan med en Toppik spray för att hålla sig på plats under dagen. Vid dagens slut tvättas de smidigt ur med schampo och vatten.

Välj Toppik hårfibrer i rätt färg

Det finns en viktig aspekt vid användning av Toppik - välj rätt färg. Du har nio olika nyanser att välja mellan, med allt från vitt och blont till svart. Alla nyanser av Toppik hårfibrer är realistiska för att smälta in mot din naturliga hårfärg. Om du har gråa hår eller slingor kan du kombinera mer än en nyans för ett perfekt resultat.

Naturliga hårfiber av keratin-protein

Toppiks hårfiber är helt naturliga och tillverkade av organiskt keratin-protein, precis som ditt eget hår. Det ger ett naturligt resultat som effektivt döljer din tunnhårighet. Fibrerna fäster vid alla typer av hårstrån, det tack vare sin statiska laddning . Eftersom produkterna är helt naturliga skadar de varken din hårbotten eller ditt hår och de hämmar inte heller hårtillväxten.

Toppik fungerar för både män och kvinnor

Toppik är ett mycket omtyckt varumärke hos både män och kvinnor som lider av håravfall. Hos Nordicfeel hittar du ett brett utbud produkter från Toppik, så som Spray Applicator Duo som förenklar appliceringen av fibrerna. När du sköter inköpen hos oss får du alltid fri frakt och fri retur på din order.

Hårfibrer som kan användas dagligen

Du kan med fördel använda Toppiks hårprodukter dagligen, då de är tillverkade av naturliga ingredienser och inte skadar ditt hår. De innehåller inga kemikalier, vilket gör dem trygga att använda. De täpper inte heller till porer i din hårbotten, så att den håller sig fräsch även vid daglig användning. Toppiks hårfibrer är naturligt magnetiska och fäster därmed vid ditt eget hår. Det ger dig fylligare hår med mer volym och tack vare likheten till vanligt hår ser resultatet fullständigt naturligt ut.

En kostnadseffektiv produkt vid håravfall

Toppiks produkter är kostnadseffektiva och betydligt billigare än hårtransplantationer och andra dyra behandlingar mot håravfall och tunnhårighet. Håret är viktigt för många av oss och det kan därför kännas tungt att tappa hår. Med hårfiber från Toppik får ditt hår mer volym på bara några sekunder, samtidigt som det är skonsamt för håret.

Dölj utväxten med Root Touch Up från Toppik

Om du brukar färga håret är du säkert medveten om att utväxten som uppstår efter ett tag inte är rolig att dras med. Med Root Touch Up från Toppik kan du enkelt dölja din utväxt. Produkten fungerar på alla hårtyper och resultatet ser helt naturligt ut utan att tynga ner håret. Du kan också använda produkten för att täcka gråa hår.

Få volym med Toppiks keratinserum

Om du vill bygga upp tjockleken på ditt hår kan du välja ett keratinserum eller ett balsam från Toppik. Keratinserumet Hair Fattener är en stylingprodukt som omedelbart gör håret fylligare samtidigt som det vårdar och ger glans. Toppiks balsam bygger långsiktigt upp hårets tjocklek och innehåller både aloe och keratin. Doften är neutral för att passa både män och kvinnor.