Urban Decay

Färgstark, uttrycksfull, regelbrytande... det har varit Urban Decays själ sedan 1996, och därifrån har det bara blivit starkare och modigare. Våra sminkprodukter är måsten för de som älskar högpigmenterade och långvariga färger. Vi strävar efter nyskapande före  perfektion. Från vårt galna utbud av ögonskuggor från våra Naked-paletter, populära Eyeshadow Primer Potion som den perfekta primern för ögonen, till vårt bästsäljande sortiment av All Nighter Setting Spray. Konventionella skönhetsstandarder har aldrig varit vår grej. Det är dags att VARA MODIG.

Urban Decay

Urban Decay: Liva upp din makeup med färgsprakande nyanser

För färgstark, uttrycksfull och unik makeup, kommer du alltid att finna vad du söker hos Urban Decay. Sedan 1996 har vi varit ledande inom att skapa djärva och nyskapande sminkprodukter, och vi har bara blivit starkare och modigare med tiden. Att sträva efter nyskapande framför perfektion, har alltid varit vårt motto.

Högkvalitativa sminkprodukter från Urban Decay

Vårt sortiment kännetecknas av metodiskt framställda, högkvalitativa produkter. Från vårt världsberömda utbud av ögonskuggor – med nyanser inspirerade av Naked-paletterna – till vår hyllade Eyeshadow Primer Potion, som erbjuder den perfekta primern för ögonlocken. Därtill finns vårt bästsäljande All Nighter Setting Spray, ett måste för alla makeup-lovers som vill säkra färgintensitet och hållbarhet.

Så, varför inte gå mot strömmen, våga uttrycka dig och lysa starkt? Med Urban Decay har du möjlighet att skapa looker som sticker ut från mängden. Tiden är här för att vara djärv, våga färg och låta din individualitet stråla genom.