Parfym från Van Gils

Van Gils är ett stort modehus som startade upp under slutet av 1940-talet. Idag erbjuder man även en exklusive kollektion av herr- och damparfymer som är uppskattad runt hela världen. Deras första doft "Classic" tog världen med storm när den lanserades i mitten på 80-talet. Van Gils parfym finns idag hos Nordicfeel där du kan välja bland ett urval av tidlösa och klassiska dofter. Mixa och matcha mellan parfymer och deodoranter tills du hittar dina egna favoriter.

Maskulina och förföriska dofter från Van Gils

Van Gils dofter är kända för att spegla stil, framgång, manlig karisma, men även styrka och integritet. En populär doft, som du även hittar här hos Nordicfeel, är Basic Instinct, en väldoftande herrparfym med mysk, vetiver, ekmossa, patchouli och träiga noter i basen. Toppnoterna är fruktiga med inslag av gurka, melon, mandarin, ananas, muskot, bergamott och lavendel. Hjärtnoterna bjuder på en blomsterbukett av apelsinblommor, rosor, violer och jasmin.

Van Gils har länge varit kända för sina maskulina och stilrena kreationer, men även för doftkollektionerna. Nordicfeel erbjuder ett urval av de mest populära dofterna som Strictly For Men, Ice och Between Sheets. Kollektionerna har skapats för att erbjuda den perfekta doften för varje tillfälle. Det senaste tillskottet, Van Gils I, har maskulin karaktär och styrka som känns dynamisk. Toppnoter är plommon, kardemumma, bergamott och rosépeppar och som hjärtnoter finner man lavendel, iris och parchouli. I botten ligger klassiska noter som vetiver, tonkaböna, mysk, vanilj och sandelträ.