weDo

Det har blivit allt viktigare för många konsumenter att ha tillgång till riktigt bra ekologisk hårvård. WeDo är ett etiskt och ekologiskt hårvårdsmärke som i nära samarbete med Wella har tagit fram en serie med hårvård som är både vegansk, cruelty-free och som varken använder tillsatta sulfater, parabener eller onaturliga färgämnen. Hårvårdsprodukterna består till 99 % av naturliga ingredienser och endast parfymen i produkten är syntetisk, detta för att inte främja osund växtodling.

Professionell hårvård i återvunna förpackningar

I produktutbudet som du hittar här hos Nordicfeel finns både schampo, balsam, inpackningar och andra vårdande hårprodukter så som weDo Scalp Refresher, en spray som fräschar upp hårbotten utan att du behöver tvätta håret. Alla produkter kommer i plastbehållare och kartonger som är gjorda i återvunnen plast och papper och som kan återvinnas igen.

Förutom flera bra schampon och balsam återfinns även spännande produkter som Nourishing Night Shift Overnight Treatment i sortimentet. Inpackningen lämnas i över natten och resultatet blir ett hår som har vårdats och rengjorts på djupet. Om håret är svårt att reda ut kan man prova på en Detangling Spray som innehåller macadamiaolja som reder ut tovigt och strävt hår och gör det mera lätthanterat samtidigt som det får extra glans. Avsluta med Spread Happiness Hair & Body Mist som ger håret en fräsch och härlig doft.