Wonderstripes

Wonderstripes är en hemmaprodukt som ger dig ett tillfälligt ansiktslyft helt utan nålar och operation, och du hittar dem här hos Nordicfeel. Produkten består av självhäftande Wonder stripes tejp som lyfter ditt utseende och som har förmågan att trolla bort hängiga ögonlock och annat som kan få dig att se trött och sliten ut. Det är en enkel skönhetshemlighet som samtidigt gör stor skillnad och som passar för personer i alla åldrar. Låt Nordicfeel hjälpa dig att känna dig lite extra fräsch och fin med denna praktiska produkt som du kan ta med dig överallt.

Så här fungerar Wonderstripes

Wonderstripes är små och hudvänliga klisterlappar som man sätter ovanför ögonen och som direkt får ögonen att se större och vaknare ut. Detta passar perfekt för den som vill se lite yngre och piggare ut, men även för den som har hängiga ögonlock och som vill ha en mer inbjudande look för ett specifikt tillfälle. Det är helt smärtfritt att använda Wonderstripes och de skadar inte huden på något sätt när det används enligt instruktionerna.

Det som händer när man använder Wonderstripes är att det lyfter huden runt ögonen och öppnar upp utseendet, vilket kan göra att man ser yngre ut på bara någon sekund. När du sedan sminkar dig så syns den genomskinliga tejpen inte alls och du kan använda produkten både dagtid och på kvällen. Tejpen finns i olika storlekar hos Nordicfeel så att den ska passa alla, och den är gjord i hudvänlig silikon som är noggrant testad av hudexperter. Produkten är enkel att använda, bekväm och den är inte testad på djur.