Hårband & Håraccessoarer

Bli fin i håret med en accessoar! Lyft din outfit med ett knytdiadem eller ett hårspänne med pärlor. Här hittar du trendiga håraccessoarer till bra priser. Välj mellan vackra knytdiadem, hårband, hårnålar, hårspännen, hårklämmor och scrunchies.


Hårband & Håraccessoarer

Bli fin i håret med en accessoar! Lyft din outfit med ett knytdiadem eller ett hårspänne med pärlor. Här hittar du trendiga håraccessoarer till bra priser. Välj mellan vackra knytdiadem, hårband, hårnålar, hårspännen, hårklämmor och scrunchies.

Produkttyp
  • Spiralsnodd (10)
  • Hårspänne (4)
  • Hårnålar (3)
  • Scrunchie (2)
Betyg
  • (13)
  • (2)
  • (2)
  • (2)
  • (3)
215 Produkter

Håraccessoarer

Du kan knappast ha missat trenden - håraccessoarer syns överallt, i allt från modemagasin till influencers sociala medier. Uppdatera din garderob med vackra håraccessoarer och slipp fler dåliga hårdagar! Smycka håret med hårspännen, stora klämmor eller ett snyggt diadem. Gärna färgglatt, mönstrat, pärlemoskimrande, strass eller dekorerat med vackra pärlor. More is more!

En accessoar i håret kan lyfta en hel look, perfekt för att piffa till en vardagsoutfit eller för att komplettera festklädseln. Håraccessoarer har blivit väldigt populärt de senaste åren och det verkar vara en trend som är här för att stanna! Skapa din egen stil med ett snyggt och trendigt hårspänne, eller varför inte sätta upp håret i en messy-bun med hjälp av en snygg hårklämma i leopardprint?

Det finns så många fina håraccessoarer att välja bland! Variera dina håraccessoarer efter årstid, humör eller behov. Välj exempelvis ljusa, färgglada och blommiga mönster till sommaren. Byt ut det färgglada mot mörkare höstfärger på vinterhalvåret, gärna en scrunchie i sammet för en extra lyxig feeling. I vårt sortiment hittar du vackra knytdiadem, hårband, hårnålar och scrunchies.

Lek med dina håraccessoarer och testa dem till olika looks! Våga bryta av så får du snabbt ett snyggt resultat. Matcha din tuffa outfit med ett sött hårband i sammet. Eller använd ett lekfullt hårspänne till en klassisk och stram look så får du genast en cool och unik outfit.

Använd en scrunchie för att fixa festlooken! En scrunchie i sammet kan göra vilken look som helst festlig! Matcha färgen på dina kläder med din scrunchie, eller ta en djurmönstrad scrunchie för en coolare look.

I Nordicfeels sortiment hittar du även tofsar, hårsnoddar och hårnålar. Här hittar du allt du behöver till baluppsättningen, festfrisyren eller vardagslooken.

Hårband

Ett hårband kan vara en användbar håraccessoar. Använd för att piffa upp en outfit, när du ska ut och springa, eller så kan du använda ett hårband när du sminkar dig för att få undan håret från ansiktet. Det finns flera olika varianter, exempelvis hårband i sammet eller tunnare hårband för sport. Om du har lugg kan det vara skönt att få bort luggen från ansiktet.

Diadem

Diadem är en populär håraccessoar som har blivit väldigt trendigt de senaste åren! Just nu är sammetsdiadem väldigt populärt, men även diadem med knut. Använd ett diadem i håruppsättningen till bröllopet eller gör din vardagsoutfit lite finare med ett vackert diadem.

Scrunchie

Scrunchies är som lite större tofsar klädda med tyg. Det har blivit en väldigt trendig håraccessoar de senaste åren och är idag en av våra bästsäljande tofsar! De är inte bara söta och feminina, de är också väldigt snälla mot håret!

Hårklämma & Hårspänne

Dålig hårdag? Ingen fara! Sätt upp håret med hjälp av en hårklämma, eller ett hårspänne – två underbart söta och praktiska håraccessoarer som kan rädda det mesta. En hårklämma ger frisyren det lilla extra, samtidigt som det är väldigt smidigt och enkelt att styla. Här hittar du mängder av söta hårspännen. Gillar du leopard? Vi har leopardmönstrade hårspännen som kan lyfta vilken outfit som helst!

Produkten har lagts i kundvagnen