Gift Set Doft

Är du på presentjakt?

Giftset är den perfekta presenten både till dig själv och till någon du tycker om. Vi har ett stort utbud av giftsets och presentaskar i härliga dofter till både kvinna och man. Välj bland populära varumärken i många olika utföranden. Ta hjälp av filtret nedan för att se vårt utbud för dam respektive herr.

35 Artiklar
Prada
Paradoxe EdP Set
50+10 ml
Hugo Boss
Boss Bottled
EdT 50 ml + Deostick 75 ml
Armani
My Way Eau de Parfum Gift Set
30ml + 7ml
Yves Saint Laurent
Black Opium Edp Set
30+10 ml
Yves Saint Laurent
Black Opium EdP Set
50+10+50 ml
Yves Saint Laurent
Y Eau de Parfum Gift Set
60 ml+10 ml
Armani
My Way Set
50+50+50 ml
Yves Saint Laurent
Libre Eau de Parfum Gift Set
50ml + 7,5ml + Pouch
Armani
Si EdP Set
30+7 ml
Armani
Si Passione EdP Set
3x15 ml
Hugo Boss
Alive
Edp 30ml/body lotion 50ml
Armani
My Way Set
3x15 ml
Yves Saint Laurent
L'Homme Gift Set
100 ml + 50 ml + 50 ml
Lancôme
Vie Est Belle EdP Set
30+50+50 ml
Hugo Boss
The Scent
Edt 50ml/ Deo Spray 150ml
Lancôme
La Vie Est Belle Set
50+50+50 ml
-10%
Jean Paul Gaultier
Classique Xmas
EdT 100 ml
Marc Jacobs
Perfect EdP Gift Set
EdP 50ml + Travel Size 10ml 60 ml
Yves Saint Laurent
Libre Edp Set
50 ml + Mini + Pouch
Hugo Boss
Bottled
100 ml/deo spray 150ml/sg 100ml
Calvin Klein
Defy
50ml/deo stick 75ml
Armani
Ach Le Parfum Set
75+15 ml
Ariana Grande
MOD Blush Gift Set
EdP 30 ml + Bath & Shower Gel 75ml
Lancôme
Idôle Set
25+10+2,5 ml
Dsquared2
Wood Pour Femme Gift Set
EdT 30ml + Body Lotion 50ml
Dsquared2
Wood Pour Homme Gift Set
EdT 30ml + Shower Gel 50ml
Lacoste
Match Point EdT Gift Set
100 ml + 150 ml
Acqua Di Parma
Signature Trio Transparent Box
Nyhet
Prada
Paradoxe Gift Set
Eau de Parfum
productTagText
-10%
N.C.P.
Seven Facets Discovery Set
EdP 7 ml
Viktor & Rolf
Good Fortune EdP Set
50+10 ml
-10%
N.C.P.
Gold Facets Discovery Set
EdP 4 ml
N.C.P.
Black Facets Discovery Set
EdP 4 ml
Abercrombie & Fitch
First Instinct Blue Woman Gift Set
EdP 50 ml, Body Lotion 200 ml
Juliette has a gun
Not A Gift Set
100 + 7,5 ml
Visar 48 av 35 Artiklar
Visa fler produkter

Gift Set Doft

Att få en presentask med en härlig doft som man har längtar efter eller en helt ny parfym i presentask som berusar sinnet är nog någonting som de flesta uppskattar. Året går snabbt och ofta har man fullt upp med att hinna med alla födelsedagar, högtider och andra uppvaktningar som ska hinnas med. Då kan en presentask parfym vara den perfekta gåvan, både för dig som handlar och för den som tar emot gåvan.

Gift set för alla tillfällen

På nordicfeel.se har vi samlat gift set parfym för alla de tillfällen i livet då du behöver handla en väldigt fin parfym presentask till en nära vän eller släkting. Med våra låga priser blir det ett kärt besvär att handla ett parfym gift set, som inte behöver göra ett alltför stort hål i plånboken. Med en Lancome presentask fylld med en förförisk doft kan du aldrig hamna fel.

Presentkit för alla åldrar

Ibland kan du hamna i ett läge där du behöver handla ett gift set till en person vars ålder du är osäker på. Du kan vara lugn, hos NordicFeel hittar du parfym gift set som både passar till yngre och till något äldre kvinnor och män. Oavsett så uppskattas säkert en presentask parfym av alla åldrar!

Presentpaket med spännande innehåll

I vårt breda utbud av gift sets hittar du så mycket mer än bara presentaskar som innehåller dofter. Traditionellt innehåller ett gift set en underbar doft, vilket är nog så trevligt, men för att skapa lite variation så hittar du även annat spännande innehåll på nordicfeel.se. Du kan köpa Awapuhi Holiday Gift Set Collection från Paul Mitchell som innehåller en exklusiv uppsättning schampo, balsam och håressens.

Ge dig själv en presentask

En presentask parfym behöver inte alltid vara avsedd för någon annan, säkert har du själv gjort dig förtjänt av en vänlig klapp på axeln. Att köpa en presentask till dig med ett roligt innehåll kan göra att du får lite uppmuntran som vi alla kan behöva emellanåt. Varför inte köpa ett Desk to Dinner Kit från e.l.f. som innehåller allt som du behöver för att snabbt göra dig fin till en spontan inbjudan senare på kvällen?

Presentaskar för partypinglor

När du köper en presentask som gåva till någon kan det också vara roligt att få en något annorlunda present. Med Prep for Party Gift Set kan du överraska någon som uppskattar ett helt färdigt gift set för att snabbt få ordning på håret inför festen. En sådan presentask kan verkligen komma väl till hands när det behövs!

Köp en, få tre dofter i samma presentask

En klassisk presentask parfym från franska lyxmärket Lancome kommer alltid att vara lika välkommen att få som gåva. En tungt doftande Black Opium presentask, fylld med tre olika dofter, är det få som kan motstå. Denna presentask innehåller förutom Black Opium även dofterna Mon Paris och Libre. Här får man tre exklusiva parfymer att göra bekantskap med, och vem vet, kanske blir en av dem den nya favoritdoften?

Lite lyx i en presentask

Gift sets kommer alltid att vara en omtyckt gåva. Mottagaren vet att du har gjort ditt bästa för att göra personen glad med en omsorgsfullt utvald parfym presentask. Hos NordicFeel kan du skämma bort dig själv och dina närmaste med fina presenter som skänker en känsla av lyx och flärd. Kom ihåg att du alltid har fri frakt på gift set hos oss!