Gift Set Herr

Hos NordicFeel hittar du parfymboxar till honom som passar till årets alla högtider och uppvaktningar. Vi har parfym gift sets från bl.a. Armani, Gucci, Hugo Boss och Versace. Beställ redan idag och slipp stressen! 

Visar 48 av 3 Artiklar
Visa fler produkter

Gift Set Herr

Nu är den härliga vintersäsongen här med allt vad det innebär av högtidsdagar, födelsedagar och andra uppvaktningar. Till det behövs förstås presenter och vad kan vara mer uppskattat än ett fint parfym gift set herr från något känt varumärke? På nordicfeel.se hittar du massor av spännande presenttips till honom inför jul, nyår och alla andra festligheter som väntar i vinter!

Presentaskar från populära varumärken

De flesta uppskattar att få ett fint gift set herr i gåva. Presentaskarna innehåller ofta en doft samt kroppsvård i samma serie. Hos NordicFeel hittar du ett stort utbud av paketeringar när du ska köpa en present till bemärkelsedagen. Vi har presentboxar för män från kända och omtyckta varumärken som Hugo Boss, Gucci och Lacoste. Välkommen in och kika!

Dofter och kroppsvård till pojkvännen

Har du svårt att hitta en present till pojkvän? På NordicFeel tycker vi att det är enkelt att ge bort en presentask fylld med ljuvliga dofter eller härlig kroppsvård till jul eller när någon ska uppvaktas. Dofter, duschkrämer och body lotions går alltid åt så i de flesta fall är det säkert mer än välkommet. Dessutom får pojkvännen ju en chans att prova något nytt!

Vi har många gift set parfym herr att välja på

När du köper ett gift set parfym herr finns det mycket att välja på. Om du inte kan få nog av Hugo Boss kan Boss Bottled Trio vara något för dig. I samma box får de tre dofter: Classic, sensuella Tonic och maskulina doften Infinite. Beställ ditt presentförpackning redan idag, vi bjuder på frakten!

Något förföriskt till killkompisen

Vare sig du ska handla en present till killkompis eller julklapp till pojkvän finns allt du behöver på nordicfeel.se. Vi tror att killkompisen kan gilla Eros från Versace, i presentasken ligger en Eau de Toilette och en shower gel. Den maskulina doften Le Male från Jean Paul Gaultier kanske faller pojkvännen i smaken. Skulle det vara så att du hamnar helt fel med presenten kan det vara bra att veta att vi alltid bjuder på fria returer hos NordicFeel.

En speciell julklapp till din kärlek

När julen närmar sig börjar man fundera över vad nära och kära ska ha i julklapp. Säkert vill du lägga extra omtanke vid julklapp pojkvän detta år och vad kan vara bättre än att köpa ett gift set till honom? Classic Gift Set från Karl Lagerfeld är så klassiskt det kan bli och boxen innehåller både after shave och deostick.

Julklapp pojkvän 2019 går i fotbollens tecken

Denna jul kan det vara dags att tänka utanför boxen. Om ditt hjärta är ett inbitet fotbollsfan kan julklapp pojkvän 2019 bli UEFA Champions Edition Gift Set från Adidas, som både innehåller en after shave och en duschkräm. Annars har vi Classic Gift Set med Eau de Toilette och shower gel eller Zlatan Signature Giftset från Zlatan Ibrahimovic Parfums, med Eau de Toilette och deostick, att bjuda på.

Handla presenter i lugn och ro

En sak är säker, med härligt doftande presentförpackningar som innehåller fina överraskningar gör du ingen besviken på julen. När du handlar dina presenter på nätet slipper du dessutom stressa runt i butikerna i sista stund med andan i halsen på jakt efter klappar. Shoppa i lugn och ro på nordicfeel.se och få snabbt hem dina varor, vi bjuder dessutom på frakten!