Burberry

Her

Eau de Toilette
1 319 kr
Se varianter
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Blommig
Blommig
Päron
Päron
Jordgubbar
Jordgubbar
Svartvinbär
Svartvinbär
Rosépeppar
Rosépeppar
Kaprifol
Kaprifol
Pion
Pion
Ros
Ros
Liljekonvalj
Liljekonvalj
Mysk
Mysk
Cederträ
Cederträ

Beskrivning

Artikel: 102469

Her Eau de Toilette från Burberry är den nya och fria doften. En exklusiv EdT med fruktiga noter och ett hypnotiskt doftflor. En damparfym till den moderna kvinnan som älskar äventyr.

Her Eau de Toilette för kvinnor är en sprudlande blandning av pion, saftigt päron, jordgubbar, svarta vinbär och rosépeppar. Denna fruktiga blomdoft framhävs med kaprifol, liljekonvalj och ros och avrundas mjukt med hypnotisk mysk och cederträ. Burberry Her parfym är mångsidig blommig doft som blir en favorit i många sammanhang.

Med den superfeminina Eau de Toilette har Burberry Her fått ett nytt ansikte: Fran Summers. Hon utforskar staden och hennes hypnotiska energi, självförtroende och fantastiska personlighet ger uttryck för själva essensen av den moderna Burberry-kvinnan. Hon blir förtrollad av staden och ser världen i helt nytt ljus. En paus från förväntningarna. En ny upptäckt.

Flaskan till Her Eau de Toilette är ett möte mellan det traditionella och det moderna. Flaskan har en fräsch pistagegrön färg med det ikoniska bandet i en matchande färg, och designen står för själva essensen av den fria Burberry-andan.

 

Doftfamilj: Floral
Toppnoter: Grönt päron, jordgubbar, svarta vinbär och rosépeppar
Hjärtnoter: Kaprifol, pion, ros och liljekonvalj
Basnoter: Mysk, cederträ

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.