0 Varukorg
Gucci Bamboo

Gucci Bamboo

Gucci Bamboo är mjuk och intensiv på en gång och har hämtat inspirationen till sin doftkomposition från Gucci-kvinnans harmoniska sammansatta personlighet. Träiga och varma doftnoter vibrerar genom hjärtat och basen.

Fylligt sandelträ, berusande vanilj från Tahiti och unika ackord av grå ambra utgör en kompletterande kontrast med den inneboende kvinnligheten som återfinns i exotiska blommiga noter av mjuk casablancalilja, kvinnlig apelsinblom och utsökt ylang ylang.

Köp Gucci Bamboo

Klicka och välj variant från serien och köp Gucci Bamboo.

Flaskan

Flaskan förenar raffinerad känslighet med starka linjer och fungerar som ett sensuellt visuellt statement.

Den särpräglade flaskan avslöjar doftinspirationen och Guccis berömda designsignatur. Djärvt utskurna diamantformade glasfasetter i art deco-stil är placerade intill varandra mot den mjukt svängda, feminina korken och den blekt rodnande doften inuti flaskan.

Dessa grafiska aspekter är en metafor för den mångfacetterade Gucci-kvinnan. Den eleganta korken bär bambuns typiska räfflade konturer i polerad silvermetall.

Förpackningen är en avspegling av flaskans färger. Skimrande bambuformade G:n i silver ger en tydlig inramning åt förpackningen, en mild kontrast till den mjuka rosa nyansen.

Gucci Bamboo

Gucci-kvinnan

Den moderna Gucci-kvinnan delar bambuns egenskaper. Hon balanserar styrka och självförtroende med sin medfödda kvinnlighet och balans. Hon är sensuell men ändå kraftfull och befallande.

Ansiktet

Symbolen för styrka kombinerat med kvinnlig lockelse. Guccis ansikte för Gucci Bamboo är det stigande stjärnskottet Gal Gadot, en fängslande vacker och sensuell kvinna.

En designsignatur från Gucci

Gucci-kvinnans mångsidighet återspeglas i Guccis innovativa sätt att behandla bambun. Denna sinnebild för kreativ energi är en av modehusets moderna symboler, och dess speciella form utgör en framstående detalj på accessoarer, smycken och klockor.

Gucci Symbol

Produkten har lagts i kundvagnen