Glidmedel

Du kan använda glidmedel tillsammans med din partner, men även när du är ensam. Välj ett glidmedel som passar dig och din kropp. I vårt sortiment hittar du vatten- och silikonbaserat glidmedel från rfsu.

Visar 48 av 8 Artiklar
Visa fler produkter

Glidmedel

Glidmedel

Glidmedel är en bra produkt när du vill öka din njutning och få ett bättre glid när du har sex. Vattenbaserat glidmedel är populärt eftersom det kan användas i alla sexuella sammanhang som vid onani, i kombination med sexleksaker, kondom eller när du ska använda tampong. Konsistensen är fast och geléaktig och efter ett tag kan du behöva ta mer. Du får alltid snabb leverans och fria returer på allt ur vårt breda sortiment.

Bra glidmedel som är vattenbaserade

Vill du ha ett bra glidmedel, kan vi rekommendera Klick glidmedel (produkt från RFSU). Klick Natural Glide är skonsamt tack vare bra PH-värde och innehåll av mjölksyra. Konsistensen är kladdfri, krämen torkar inte ut och ger en långvarig effekt. Medlet är oparfymerat, ofärgat och har neutral smak vilket uppskattas av många vid oralsex. Sense me är mer sensuellt, innehåller ingefära och värmer upp de delar där den används.

Prova glidmedel RFSU

De glidmedel RFSU började tillverka för länge sedan har idag vuxit fram till ett stort sortiment av vatten- och latexbaserade produkter. Alla är väl testade och används av människor i olika åldrar för att stimulera och höja den sexuella känslan. Vi rekommenderar de lättanvända märkena Klick och Sense me. När du handlar hos oss kan du känna dig trygg med produkterna och du får alltid fri frakt.

Glidmedel med annan bas än vatten

Glidmedel kan också vara olje- eller silikonbaserade. De oljebaserade kan inte kombineras med latexkondomer, eftersom olja bryter ned latex så att kondomen kan gå sönder. Olja är drygare än vatten, men svårare att tvätta bort och kan lättare ge upphov till underlivsbesvär. Silikonbaserade medel räcker länge och ger en lenare, mjukare känsla och kan kombineras med kondom. Några droppar räcker vid användning.

Silikonbaserat glidmedel

Klick glidmedel (produkt från RFSU) med silikon som bas finns i flera varianter. Klick Supreme Glide är ett populärt silikonbaserat glidmedel som passar den som vill ha ett lyxigt medel som räcker extra länge. Gelen är så len så att den verkar vara gjord av silke. PH-värdet 5,0 och innehållet av mjölksyra gör att den passar extra bra i en känslig underlivsmiljö. Förpackningen är försedd med en pump för att den ska vara lätt att använda och dosera. Klick Ultra Glide är en uppskattad variant som är både silikon- och vattenbaserad.

Vad är glidmedel?

För vad är glidmedel extra hjälpsamt? På grund av olika perioder i livet kan det hända att naturligt glidsekret i underlivet inte blir producerat i en tillräcklig mängd, och då är det bra att kombinera med extra glid. Kvinnor i klimakteriet, barnaföderskor eller kvinnor som känner stress och oro, kan ibland känna att underlivet inte blir lika vått som tidigare. Glidmedel är också bra att använda under penetrerande analsex.

Hur använder man glidmedel?

Hur använder man glidmedel? Bara din fantasi kan sätta gränser för det. Om du vill ha en mer glidig känsla när du onanerar, hånglar, smeker eller penetrerar är glidmedel en perfekt hjälp. Om du känner dig kåt, men inte blir tillräckligt våt, fixar glidmedel situationen. Hur använder man glidmedel när det inte handlar om sex? Glidmedel fungerar också om du behöver föra in något i slida eller analöppning, som exempelvis en tampong eller termometer.

Glidmedel med extra glöd

För den som söker maximal sensualitet, sexuell känsla och njutning ska prova Klick Oh Yes som ökar kvinnans lust med hjälp av olika erotiskt upphetsande ingredienser. Gnid in den vattenbaserade gelen på klitoris och den maximala effekten kommer efter femton minuter. Eftersom glidmedlet varken innehåller färg eller parfym är den lämplig att använda vid oralsex. Den praktiska tuben med pump gör doseringen lätt och smidig.