Intimvård

Här hittar du bra kvalitetsprodukter för intimrakning av underlivet, både för kvinnor och män. Vi har allt du behöver för att bibehålla en välmående intimhälsa. Om du upplever att du är torr i underlivet kan du behöva en återfuktande intimkräm. Oroar du dig för dålig lukt? Testa en intimdeo!


Intimvård

Här hittar du bra kvalitetsprodukter för intimrakning av underlivet, både för kvinnor och män. Vi har allt du behöver för att bibehålla en välmående intimhälsa. Om du upplever att du är torr i underlivet kan du behöva en återfuktande intimkräm. Oroar du dig för dålig lukt? Testa en intimdeo!

Betyg
  • (5)
  • (2)
  • (1)
50 Produkter

Intimrakning

Hos Nordicfeel hittar du bra kvalitetsprodukter för intimrakning av underlivet, både för kvinnor och män. När du handlar på nordicfeel.se levererar vi snabbt och smidigt dit du vill. Om du upplever att du är torr i underlivet kan vi rekommendera Löwengrip Intimate Care Soothing Balm, som är en silkeslen balm för underlivet. Balmen lugnar irriterad hud samtidigt som den verkar återfuktande på den huden där den är som känsligast.

Ta dig tid för lugnande intimtvätt

Det är viktigt att ta hand om sitt underliv på rätt sätt och en daglig rutin av intimtvätt med bra produkter är därför att rekommendera. Hos Nordicfeel hittar du allt du behöver så som intimdeo, Lavilin Intimate Wash Deodorant With Probiotics. Produkten lindrar irritation och rodnad genom sitt höga koncentrat av salvia, aloe vera och kamomill, och kan användas av både män och kvinnor.

Enkel intimvård

En tvättdeodorant är en bra produkt att använda för sin intimvård eftersom den både rengör och motverkar dålig lukt på samma gång. Ibland är man dock på språng när behovet av intimtvätt uppstår och då kan det vara bra att använda Lavilin Intimate Wipes. Våtservetterna rengör, balanserar och skyddar dina privata delar på ett behagligt sätt samtidigt som de sprider en angenäm doft.

Omsorgsfull intimrakning

Vid intimrakning kan det ibland uppstå hudirritation och rodnader på känsliga områden. För att förebygga detta kan du använda en produkt som lugnar huden före och efter rakningen. RFSU har flera olika rakningskit där produkter som underlättar rakningen ingår. För en bra rakningsrutin bör du använda en speciell rakgel för underlivet och på nordicfeel.se har vi allt du behöver för intimrakning.

Motverka obalans underliv

Obalans underliv kan med tiden leda till underlivsbesvär som sveda, klåda, torrhet och obehaglig lukt. En god tvättrutin för underlivet med rätt produkter motverkar sådana besvär. Hos Nordicfeel hittar du sköna produkter som Löwengrip Intimate Care Soothing Balm, som är en parfymfri intimbalm som balanserar och lugnar irriterad hud. Balmen innehåller dimetikon som är en syntetisk silikonolja som smörjer in och mjukgör huden i känsliga partier samtidigt som den skyddar huden mot bildandet av bakterier.

Komplett rakningskit från RFSU

Från RFSU erbjuder vi ett komplett rakningskit där fyra produkter ingår: Intim Daily Wash, Easy Shave, Cooling Balm och Ingrown Hair Cream. Daily Wash är en intimtvätt som på ett skonsamt sätt rengör huden utan att rubba hudens naturliga PH-balans, och med den milda rakgelen går rakningen smidigt och enkelt. Balmen gör så att ingen klåda uppstår och hårkrämen ger en varsam exfoliering så att inga hårstrån växer inåt.

För extra smidighet

Om du känner att du behöver lite extra mjukgörande olja kan Löwengrip Intimate Care Cleansing Oil vara det rätta för dig. Den skonsamma intimoljan absorberas snabbt av huden och verkar både mjukgörande och återfuktande tack vare en speciell fröolja. Oljan är parfymfri och lindrar irritation. Här på nordicfeel.se hittar du alla de produkter som får dig att må bra. För att öka glädjen bjuder vi alltid på frakten!

Sköt om ditt underliv

Hur väl du än tar hand om din kropp kan området runt ditt underliv behöva extra omvårdnad. Ellen Priobiotisk Intimcreme innehåller mjölksyrabakterier som återställer kroppens egen PH-balans. Intimcremen kan användas av kvinnor i alla åldrar och är ett resultat av den senaste svenska forskningen. Cremen är vegetabilisk och fri från parfymer och konserveringsmedel. När du handlar hos NordicFeel kan du vara säker på att du får produkter av högsta kvalitet.

Produkten har lagts i kundvagnen