Kondomer

Kondomer skyddar dig och din partner, inte bara mot oönskad graviditet utan även för sexuellt överförbara sjukdomar. Det är dessutom hormonfritt för dig som önskar ett hormonfritt preventivmedel. Hos oss kan du klicka hem dina kondomer online, smidigt och diskret. Vi har ett brett utbud av rfsu kondomer, allt från latexfria kondomer till kondomer med smak!

Visar 48 av 8 Artiklar
Visa fler produkter

Kondomer

Rfsu kondomer

Är du ute efter bra och billiga kondomer? Vi har ett välvalt och prisvärt utbud av RFSU kondomer och intimprodukter för dig. RFSU är ett välkänt märke som har funnits ända sen 1933 då riksförbundet öppnade för första gången. 1937 började man sälja kondomer i den första fysiska butiken i Stockholm och fram till idag har det skett en enorm utveckling som vi är stolta över att få ta del av hos oss.

Kondomer online och diskret frakt

Nu är det enklare och diskretare och handla än vad det var innan vi hade internet. När du handlar dina kondomer online hos oss så får du en diskret frakt som dessutom bli kostnadsfri om du handlar för mer än 99 kr. Av alla kondomer RFSU erbjuder så hittar du säkert det du söker. Vi har valt att rikta in oss på de modeller som vi upplever populärast.

Latexfria kondomer har flera fördelar

Latexfria kondomer används med fördel om du är allergisk mot latex, som är ett gummi. Faktum är att det finns fler fördelar än så! Att använda en latexfri kondom ger dig känslan av mer kroppsvärme eftersom dessa kondomer är tunnare än en latexkondom. Därför leder det värme bättre och upplevs generellt skönare eftersom det blir en naturligare känsla. Ett tips är att prova modellen, So Sensitive.

Snabb leverans av RFSU kondomer

När du hittat vad du söker i vårt sortiment av RFSU kondomer vill vi självklart att du ska få dina varor fort. Vi har därför som mål att alltid uppnå snabba och effektiva leveranser och du kan enkelt följa din leverans på ”Mina sidor”. Du får också poäng på dina köp som du sedan kan använda till fler bra produkter ur vårt sortiment.

Varför väljer man kondomer med smak?

När alla restriktioner släpptes på 70-talet blev det helt fritt att använda, sälja och upplysa om kondomer. Där tog utvecklingen fart och efter det finns det allt ifrån självlysande kondomer, knottriga kondomer och kondomer med smak. Säkert sex är viktigt och därför finns det av alla kondomer RFSU tagit fram också smaksatta varianter. I paketet Mixed Variation of Your Favourites får du 30 kondomer i olika storlekar, modeller och de populäraste smakerna - jordgubb och vanilj.

Att välja små kondomer

Självklart har vi fler storlekar i vår webbshop. Du får en bra beskrivning under varje artikel för att enklare hitta vad som kan passa. Det är inte kul att köpa för små kondomer, eller för stora. Är du ute efter sin smalare och tightare kondom så är ett tips att välja modellen Tight, Easy on with perfekt slim fit. Den är redan lite mindre i storleken.

Vårt urval av stora kondomer

Vi har stora kondomer i vår webbshop och vill uppmärksamma Grande, som har en bredare och större storlek än originalmodellen. Känner du dig osäker på vilken storlek du behöver så kan du hitta flera storleksguider som visar storlek på omkrets, och tjocklek i förhållande till penisens storlek. Att hitta en kondom som passar är viktigt och för små eller för stora kondomer kan minska njutningen, Är det rätt passform ska du nästan inte märka av kondomen.

Komplement till kondomen

Ett extra glidmedel kan vara guld att ha ihop med kondomen. Du hittar flera glidmedel från RFSU:s kollektion Sense Me, hos oss. Söker du en bra massageolja också? Då hittar du det med! Om du vill ha dina varor extra snabbt så erbjuder vi expressleverans för 29 kr, då skickas paketet inom 1-2 dagar. All information om frakt, returer och andra frågor hittar du under fliken kundtjänst på vår hemsida.