0 Varukorg

Silverschampo


39 Produkter

Köp silverschampo hos NordicFeel

Köp ett silverschampo hos NordicFeel! Silverschampo är en praktisk produkt som är framtagen för dig som vill ta bort de gula tonerna ur håret. Naturligtvis ska det ske på ett mjukt och skonsamt sätt så att ditt hår inte skadas. NordicFeel erbjuder många bra produkter inom kategorin, bland annat Fanola No Yellow silverschampo och Björn Axen silverschampo. Axen silverschampo har vunnit bäst-i-test.

Varför silverschampo?

Du behöver inte vara en smart blondin för att köpte silverschampo! Faktum är att exempelvis Fudge silverschampo är en utmärkt produkt både för dig som har blont, grått eller vitt hår. I alla ljusare hår kan det finnas spår av gultoner kvar och ett silverschampo hjälper till att neutralisera dessa oönskade effekter. När du köper Löwengrip silver shampoo får du dessutom bambuextrakt som återställer hårets fuktbalans, på köpet.

Testa Maria Nila silver

Var inte rädd att testa en ny produkt, silvershampoo Fudge eller ett nytt Maria Nila silverschampo, från den välkända hårspecialisten. Även Fanola No Yellow är ett silverschampo av hög kvalitet som vårdar ditt hår samtidigt som det bevarar färgen. Från Fudge Silver Shampoo finns en hel serie härlig hårvård för dig som vill få bort de gula tonerna ur håret.

Silvershampoo för mörkt hår?

Visste du att du kan använda silverschampo även om du har mörkt hår? Om du har mörkare hår som är färgat eller mörkgrått hår som fortfarande har gula toner kan du få bort dem med exempelvis Björn Axen silverschampo eller Matrix silverschampo, som dessutom ger ditt gråa och vita hår extra glans och fyllighet.

Prova på Fudge silvershampoo

Den unika ingrediensen i silverschampo, bland annat Löwengrip silverschampo eller Maria Nila silver shampoo, är speciella violetta pigment som tar bort gultonerna och ger ditt hår en kallare nyans. När du tvättar håret med ett silverschampo som Fanola No Yellow gör du bara som vanligt: fördela schampot jämnt i håret, gnugga och skölj ur det noggrant. Efteråt vårdar du håret med ett bra balsam som du brukar. Ett silverschampo, som Fudge silverschampo, tvättar ditt hår lika rent som vilket traditionellt schampo som helst.

Bästa urvalet av silverschampo hos NordicFeel

Här hos NordicFeel erbjuder vi dig det bästa urvalet av silverschampo av hög kvalitet. Att använda ett riktigt bra silverschampo är viktigt, undvik gärna att bara ta första bästa schampo. Ett mindre bra silverschampo kan till och med färga av sig. Vi garanterar att du kommer bli nöjd med ditt val här på Nordic Feel. Du kanske väljer Lanza silverschampo eller ett silver schampo från Fudge Clean Blonde?

Förvänta dig det bästa av Schwarzkopf silverschampo eller Kerastase Blond

Med ett härligt silverschampo från Schwarzkopf eller Loreal silverschampo trollar du bort missklädsamma gula slingor ur ditt hår samtidigt som det blir mjukt och rent. Om du redan har provat ett silverschampo kan det vara roligt att prova med ett annat märke, exempelvis Fanola silverschampo eller silverschampo Loreal. Alla produkter som vi erbjuder ger ny glans och lyster till ditt hår, och du kommer snart att se skillnad på före och efter behandlingen.

Välj bland olika Fudge Silver Shampoo

Hos NordicFeel hittar du ett brett utbud av silverschampo Fudge, bland annat Fudge silverschampo 300ml och Fudge Clean Blonde Violet toning shampoo. Köp ditt silverschampo på nordicfeel.se, vi hoppas att du ska bli nöjd med både ditt nya kvalitetsschampo och med vår snabba leverans av dina varor. Att vi alltid bjuder på frakten är en självklarhet och du har ätt till fria returer om du ångrar köpet av någon vara.

Produkten har lagts i kundvagnen