FOREO

LUNA 3

Normal Skin
1 994 kr
Se varianter
Fri frakt över 199 kr
Fria returer
* Produkten prissätts automatiskt och kan inte kombineras med rabattkoder.

Höjdpunkter

Djuprengörande
Djuprengörande
Blandhy
Blandhy

Beskrivning

Artikel: 79971
LUNA™ 3 tar din dagliga rengöringsrutin till en helt ny nivå. På bara en minut blir din hy och dina porer mycket renare och klarare med hjälp av LUNA™s T-sonic™-pulseringar som arbetar ner på djupet och tar bort smuts, sminkrester och överflödig olja. Din hy får även en bättre förmåga att absorbera upp efterföljande hudvårdsprodukter. LUNA™ 3 finns för normal, kombinerad och för känslig hy. Välj den som passar just din hudtyp allra bäst! LUNA™ 3 består av en rengöringssida samt en sida för anti-age-massage som du kan använda antingen varje dag i din rutin eller vid behov. Du får hela 16 olika intensiteter att välja på (T-sonic-pulseringar) som rengör din hy på djupet och sätter igång blodcirkulationen vilket bidrar till ökad lyster. Efter du rengjort ditt ansikte så kan du med hjälp av baksidan på din LUNA™ 3 arbeta vidare med anti-age-massagen (lågfrekventa pulseringar). Applicera ditt serum eller kräm i ansiktet och massera in formulan i “lyftande rörelser”. Du får alltså både massage och rengöring med LUNA™ 3.
Som alla rengöringsborstar från FOREO är även LUNA™ 3 gjort av ultra-hygieniskt silikon. Så du behöver bara tvätta av den med lite tvål och vatten emellanåt, då inga bakterier kan fastna i materialet. Jämfört med LUNA™ 2 så har LUNA™ 3 hela 30% längre silikonstrån vilket gör att du kommer åt så mycket bättre där det samlas extra smuts och bakterier i ansiktet. Silikonet är även 25% mjukare vilket gör borstarna så skonsamma att de kan användas både morgon och kväll utan att irritera hyn. LUNA™ 3 är även 100% vattentät och laddas enkelt upp via en medföljande USB-sladd. Varje fulladdning har en batteritid på upp till 650 användningar.

Gör så här:
1. Ta bort eventuella makeuprester.
2. Applicera din rengöring på din LUNA™ eller i ansiktet.
3. Fukta din LUNA™ och starta igång den, antingen via appen där du väljer intensitet eller genom snabbkommandot.
4. Rengör hyn genom att arbeta i cirkulära rörelser med lätt hand i hela ansiktet under en minut, efter avslutad rutin stänger LUNA™ av sig själv. Skölj sedan av den.
5. Efter avslutad rengöringsrutin applicera din fuktkräm eller serum i ansiktet.
6. Massera in formulan genom att arbeta inifrån och upp i “lyftande rörelser” med LUNA™s baksida, för en anti-aging massage. Detta kan du välja att göra varje dag, eller vid behov.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.