FOREO

FOREO är ett svenskt varumärke som grundades år 2013 med målet att revolutionera skönhetsvärlden. FOREOs produkter är skräddarsydda för att bemöta samtliga behov inom avancerad hudvård. Med över 200 vunna priser i skönhetskategorin, innovativ design och teknologi har FOREOs produkter lett till en snabb spridning världen över. Idag finns FOREO i 86 länder. Alla produkter är tillverkade av ultra-hygieniskt silikon som är ett mjukt, icke-poröst material vilket gör att bakterier ej kan frodas i det. Oavsett etnicitet, ålder eller hudtyp, så har FOREO något att erbjuda för just dig. 

109 Artiklar
(10)
FOREO
LUNA 3
Normal Skin
-25%
FOREO
KIWI™
(1)
FOREO
BEAR
Fuchsia
-25%
FOREO
KIWI™ Derma
Facial Cleanser
FOREO
LUNA 3 Plus
Sensitive Skin
FOREO
UFO mini 2
Pearl Pink
FOREO
ESPADA™ 2 plus
Lavender
(17)
FOREO
Luna Mini 2
Pearl Pink
-25%
FOREO
LUNA 4 Combination Skin
Green
FOREO
Supercharged Serum 2.0
30 ml
FOREO
LUNA™ 4 plus Normal Skin
Pink
FOREO
UFO mini 2
Mint
-20%
FOREO
UFO™-Mask Youth Junkie 2.0
Semi-transparent 6 pcs
FOREO
UFO™ 3
Pearl Pink
-20%
FOREO
UFO™-Mask H2Overdose 2.0
Semi-transparent 6 pcs
-25%
FOREO
LUNA™ 4 body
Lavender
-25%
FOREO
BEAR™ 2 body
Lavender
FOREO
BEAR Mini & UFO Mini 2 Set
Pearl Pink
(10)
FOREO
LUNA 3
Combination Skin
FOREO
UFO 2
Mint
-25%
(1)
FOREO
UFO Mask
Call It a Night
FOREO
LUNA 4 go
Evergreen
FOREO
LUNA 3 Plus
Normal Skin 1 pcs
(1)
FOREO
UFO Mask
Make My Day
-20%
(1)
FOREO
BEAR Mini
Lavender
FOREO
ESPADA™ 2 plus
Pistachio
FOREO
UFO™ 3 mini
Arctic Blue
FOREO
ISSA Kids
Rose Nose Hippo
-20%
FOREO
UFO™-Mask Glow Addict 2.0
Semi-transparent 6 pcs
FOREO
LUNA Mini 3
Sunflower Yellow
FOREO
Luna Micro-Foam Cleanser 2.0
100 ml
-25%
FOREO
LUNA 4 go
Lavender
-25%
FOREO
UFO Mask Natural Collection
Manuka Honey
(17)
FOREO
Luna Mini 2
Aquamarine
FOREO
ISSA Hybrid Wave Brush Head
Fuchsia 1 pcs
FOREO
Blemish Solution
15 ml
FOREO
ISSA Mini Hybrid Brush Head
Mango Tango 1 pcs
FOREO
SUPERCHARGED HA+PGA Triple Action Intense Moisturizer
50 ml
(1)
FOREO
ISSA Mini Summer Sky
Hybrid Replacement Brush Head
FOREO
Farm To Face
Manuka Honey x 3 20 g
-20%
FOREO
UFO™-Mask Matte Maniac 2.0
Clear 6 pcs
-20%
FOREO
UFO™-Mask Shimmer Freak 2.0
Clear 6 pcs
FOREO
UFO Mask Natural Collection
Acai Berry
FOREO
ISSA Mini Brush Head
Wild Strawberry 1 pcs
FOREO
DIY Mask Base + Cookbook
Transparent 100 ml
FOREO
ISSA Mini Brush Head
Summer Sky 1 pcs
FOREO
ISSA Mini Hybrid Brush Head
Wild Strawberry 1 pcs
-40%
FOREO
Farm To Face
Bulgarian Rose x 3 20 g

Foreo - det nya sättet att rengöra ditt ansikte

LUNA är en serie med ansiktsrengöringsborstar från FOREO, det är den mest populära produkten som har vunnit flera priser för både innovativ design och teknologi. LUNA 2 är en innovativ hudvårdsprodukt i ultrahygieniskt silikon som kanaliserar T-Sonic pulseringar med olika intensitet för en skonsamt effektiv ansiktsrengöring och anti-age behandling. År 2016 utökades LUNA-sortimentet med de uppdaterade hudvårdslösningarna LUNA 2, LUNA mini 2, LUNA go, LUNA play, LUNA play plus och Luna 3 - alla skräddarsydda för att bemöta samtliga behov inom avancerad hudvård. Med i FOREOs sortiment finns även serien ISSA bestående av eltandborstarna ISSA Hybrid, ISSA mini och ISSA mikro och IRIS, som är inspirerad av traditionell asiatisk ögonmassage och som varsamt klappar in serum och ögonkräm i det känsliga området runt ögonen. Under de senaste åren har framgångarna vad gäller att utveckla produkter som förändrar förutsättningarna lett till en snabb utveckling världen över, och idag finns FOREO i över 40 länder.

Foreo, svenskt företag

Foreo är det svenska företaget som tog fram en unik produkt, ansiktsrengöringsborsten Foreo Luna, och på bara några år byggde upp ett affärsimperium kring det. Denna Foreo borste, med över 20 miljoner sålda exemplar, har tagit världen med storm och nu är det din tur att prova på Foreo Luna och se vilka mirakel den kan göra med din hud.

Foreo rengöringsborste

Foreos rengöringsborste är verkligen helt revolutionerande, vilket förklarar dess enorma framgång. Den innovativa borsten rengör enkelt och skonsamt din hud och dina porer genom pulseringar med olika intensitet. Foreo Luna är tillverkad i silikon som är mycket hygieniskt och förutom rengöring så lämpar sig Foreo Luna även för anti-age behandling. Håll utkik efter Foreo erbjudande på vår sajt.

Prisbelönad produkt

Foreo Luna är Foreos mest populära produkt och den har vunnit priser både för avancerad teknologi och nytänkande design. Med en ansiktsborste från Foreo tar du enkelt bort all olja och smuts i ditt ansikte. Borsten rengör på djupet och tar bort gamla makeuprester och överflödiga hudceller. Silikonet i Foreo Luna är det idealiska materialet för denna typ av djuprengöring och det rengör din hud till 99 %.

Fler produkter från Foreo

Sedan de första stora framgångarna har varumärket fortsatt att utveckla produkter av hög kvalitet för din hud, bland annat Foreo Luna 3 vars silikonborste är 30% mjukare än sin föregångare. Foreos rengöringsprodukter lämnar din hud mjuk och fräsch utan att torka ut. Ditt ansikte kan efter behandlingen bättre tillgodogöra sig efterföljande hudvård som Foreo kräm för ansiktet.

Brett utbud av Foreo hos Nordicfeel

Om du fortfarande är osäker på vilken av alla högkvalitativa Foreo produkter du ska välja kan du med fördel prova på Luna Play, som ger dig upp till 100 ansiktsrengöringar. Luna Play är ett bra Foreo erbjudande eftersom prisnivån ligger lägre än andra borstar och kollektionen finns i flera glada och inspirerande färger. Alla rengöringsborstar från tillverkaren är vattentäta och och förutom dessa borstar finns det även andra kollektioner som Luna Fofo och Luna Go från Foreo Nordics.

Djuprengöring med Foreo Luna tar bara någon minut

Att rengöra din hud med Foreo går lekande lätt och tar bara någon minut. Du kan enkelt använda din vanliga rengöringskräm innan du börjar använda borsten. Foreo har skräddarsytt sina ansiktsborstar för olika hudtyper och de många varianterna av borstar gör att du alltid kan hitta en i din prisklass, utan att behöva vänta in någon särskild Foreo rabatt.

Foreo erbjuder blåljusbehandling

Foreo Nordics hjälper dig med dina hudproblem. Foreo har nu tagit ännu ett steg i att revolutionera skönhetsprodukter genom att ta fram en blåljusbehandling mot akne och ojämnheter i huden. Foreo massage Espada är en kliniskt beprövad och mycket skonsam metod att jämna ut hudproblem i ditt ansikte. Den fungerar på samma sätt som de vanliga rengöringsborstarna, men utöver rengöring hjälper det blå LED-ljuset till med att mjukt göra huden jämnare.

Foreo ögonmassage och munvård

I linje med ansiktsmassagen finns det nu även ett instrument särskilt framtaget för ögonmassage, Foreo Iris, som minskar trötthetstecken och motverkar åldrandet kring ögonen. Som ett komplement till den övriga ansiktsvården har Foreo Sweden även tagit fram ett speciellt program för munvård. Välj och vraka bland vårt sortiment av Foreo ISSA eltandborstar som tar tandborstningen till en helt ny nivå.