FOREO

UFO Mask

Glow Addict
285 kr
Se varianter
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Lyster
Lyster
Niacinamide
Niacinamide
Lysterlös
Lysterlös

Beskrivning

Artikel: 54848

Mikrofibermasken FOREO UFO Mask Glow Addict är berikad med pärlemorextrakt och ger direkt nytt liv till glåmig hy för en strålande och fräsch lyster. Koppla den till din UFO eller UFO Mini för en 90 sekunder lång ansiktsbehandling med uppljusande effekt som kommer att göra dig till en sann Glow Addict!

Formulan i Glow Addict är berikad med lystergivande pärlextrakt samt en högkoncentrerad blandning av aktiva ingredienser som boostar lystern i huden. Innehåller även niacinamide som hjälper till att ljusa upp- och jämnar ut hudtonen för en omedelbart strålande glow, samtidigt som antioxidantrika E-vitamin skyddar och stärker hudens naturliga fuktbarriär.

  • Ljusar upp- och jämnar ut hudtonen

  • Boostar en glåmig, trött hud

  • Förbereda - Värmande Thermo-Therapy och revitaliserande rött LED-ljus förbereder huden för maximal absorption av essensen och alla dess fördelar.

  • Ljusa upp - Högfrekventa T-Sonic-pluseringar aktiveras för en omedelbar boost för en lysterfull och fräsch hud

  • Lyster - Grönt LED-ljus fortsätter att jobba på ojämn hudton medan pulseringar och värme gradvis avtar. Huden lämnas återfuktad och med en hälsosam glow

Kompatibel med både FOREO UFO och UFO Mini.

Innehåll: 6 sheet masks

Användning:

Steg 1: Börja med att ladda ned FOREO-appen och följ instruktionerna för att para ihop den med din UFO. Väl inne i appen, scanna streckkoden på baksidan av masken, motsvarande behandling kommer då att automatiskt synkas med din UFO och du är redo att starta din behandling direkt via appen.
Steg 2: Avlägsna den transparenta plastringen från apparaten och ta ur din valda UFO-mask från förpackningen. Fäst masken på apparaten genom att "klicka" tillbaka ringen på plats, med FOREO-loggan uppåt.
Steg 3: Njut! För din UFO varsamt över rengjord, torr hud och massera in formulan genom cirkulära rörelser tills dess att apparaten automatiskt stängs av och indikerar slutet på din behandling.
Steg 4: En sista touch. Använd fingrarna för att varsamt klappa in resterande serum i huden, tills allt är helt absorberat. Följ upp men din återfuktande kräm.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.