Mizon

Good Night White Sleeping Mask

Storlek

179 kr
Utgått
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Lugnande
Lugnande
Återfuktande
Återfuktande
Acne
Acne
Glycerin
Glycerin
Niacinamide
Niacinamide
Acne
Acne
Fina linjer
Fina linjer
Pigmenteringar
Pigmenteringar

Beskrivning

Artikel: 69451

Vakna upp med din bästa hud någonsin! Good Night White Sleeping Mask från Mizon är en intensivt återfuktande sovmask med svalkande geltextur, som under natten verkar uppklarnande och utjämnande för en strålande hud när klockan ringer. Denna mask innehåller niacinamide och extrakt från vitt mullbär, som tillsammans tar sig an pigmenteringar och mörka fläckar (kan uppstå med ålder eller efter sol, besvär med acne mm.).

Glycerin, hyaluronsyra och panthenine (derivat från pro-vitamin B5) mjukgör och återfuktar huden medan du får din skönhetssömn, de har även en reducerande effekt på synlighet av fina linjer. Good Night White Sleeping Mask kan användas året runt, antingen för att hjälpa huden att återhämta sig från solskador efter semestern, eller under vintern när huden är i behov av extra fukt och vård. Den smidiga tuben är perfekt att ta med sig på resan och är en fantastisk räddare i nöden på långa flygturer då den skyddar huden mot den torra flygplansluften.

  • Svalkande gelmask för natten

  • Passar alla hudtyper

  • Utjämnande på hudtonen

  • Reducerar synlighet av fina linjer

  • Intensivt fuktgivande

Innehåll: 50 ml

Användning

Använd på kvällen som sista steget i din hudvårdsrutin i stället för fuktkräm. Torrare hudtyper kan använda denna sovmask ovanpå sin nattkräm för extra fukt. Applicera jämnt en generös mängd av gelmasken på ansiktet och hals och låt den verka under natten. Skölj av på morgonen.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.