Mizon

Mizon är ett mycket känt varumärke inom skönhetsvård som år 2000 grundades i Sydkorea av en grupp hudvårdsspecialister och forskare. En av de mest efterfrågade produkterna är Mizon Snail Repair Eye Cream, en multifunktionell ögonkräm som både motverkar tidiga ålderstecken och återfuktar det känsliga området runt ögonen. Nordicfeel är även stolta All In One Boost återförsäljare och vi erbjuder ett urval av de bästa och mest köpta produkterna från varumärket.

15 Artiklar

Produkter som rengör och exfolierar

De ansiktskrämer från Mizon som är baserade på snigelslem tillhör de produkter från varumärket som är mest omtyckta, liksom även deras återfuktande sheet masker. Snigelslem har fina hudvårdande egenskaper ger huden en ny lyster samtidigt som det är återfuktande och motverkar tidiga ålderstecken. Sekretet produceras i snigelvänliga miljöer så att inga sniglar kommer till skada och produkterna är inte testade på djur.

Mizon är ett ledande varumärke inom koreansk K-Beauty som erbjuder innovativa och unika produkter av hög kvalitet och med bra ingredienser till ett överkomligt pris. Det var Mizon som initialt utvecklade den välkända CC Cream som nu tillverkas av många skönhetsmärken. Hos Nordicfeel kan du bland annat handla krämer, serum, rengöring och masker från hudvårdsmärket. Prova också Honey Black Sugar Scrub, an ansiktsskrubb som rengör och exfolierar huden samtidigt som den öppnar upp porerna och avlägsnar smuts och döda hudceller.