Linda Johansen Skincare

Salicylic Face Wash

Storlek

125 kr
Se varianter
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Veganskt
Veganskt
Minskar porer
Minskar porer
Djuprengörande
Djuprengörande
Ung hy
Ung hy

Beskrivning

Artikel: 96626

”Vad jag verkligen gillar med den här rengörande cleansern är att den känns löddrande och mild, samtidigt som den verkligen rengör rebelliska och tilltäppta ansikten, och lämnaroljig hud mjuk och lugnad.” Linda x

En lugnande antiseptisk, antibakteriell formula som innehåller salicyl- och AHA-syror, vilka bidrar till att ta bort glåmiga hudceller och framhäva den underliggande strålande, mjukare och jämnare huden. Varje extrakt är 100 % växtbaserad och mild mot huden. Extrakten har valts ut för att hjälpa till att lindra normal, oljig, tilltäppt eller akne-benägen hud så att den känns lugnare och klarare.

Applicering:

Massera in en liten mängd i fuktig hud. Fokusera på t-zonen och alla oljiga, tilltäppta områden – och se till att undvika ögonen. Skölj av med ljummet vatten och avsluta med ansiktsvatten, serum och fuktighetskräm.
Eftersom du inte kan använda formulan runt ögonen måste du ta bort ditt smink först. Djuprengöring av huden ger optimala förhållanden för serum, masker och fukt – så att de verkligen kan göra sina underverk.

DE FRÄMSTA FÖRDELARNA

• Antibakteriell och djuprengörande

• Lindrar och förebygger tilltäppta porer

• Vårdar och skyddar huden

• Kan användas som ansiktsmask

• För normal/kombinerad/oljig/aknebenägen hud

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.