Q+A

Grapefruit Cleansing Balm

Storlek

125 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Vegansk
Vegansk
C-vitamin
C-vitamin
Hyaluronsyra
Hyaluronsyra

Beskrivning

Artikel: 102287
Grapefruit Cleansing Balm från Q+A är en 100 % naturlig oljebaserad ansiktsrengöring med grapefrukt som skonsamt och effektivt tar bort dagens makeup. De naturliga oljorna smälter sminket och drar ut den från huden så att smink, överflödig olja och andra orenheter lätt kan tvättas bort.

För dubbelrengöringsrutinen rekommenderas att använda Grapefruit Cleansing Balm efterföljt av en vattenbaserad rengöring för en optimal ren känsla; Peppermint Daily Cleanser eller Hyaluronic Acid Hydrating Cleanser.

Nyckelingredienser
Grapefruit
Denna saftiga frukt är naturligt rik på C-vitamin och full av antioxidanter och är älskad för sina rensande egenskaper och avstressande arom. Grapefrukt främjar sund hud och ger en frisk hudton.

Cocoa Butter
Kakaosmör är en mjukgörande ingrediens som återfuktar, ger näring och verkar lugnande på torr hud. Den är rik på fettsyror och antioxidanten vitamin E.

Natural Squalane
Naturligt squalan är utvunnet från oliver och är därför helt vegetabiliskt. Kroppen producerar naturligt Squalan men produktionen avtar över tid vid uttorkning och ålder. Den har otroliga återfuktande och skyddande egenskaper. Eftersom kroppen själv producerar ämnet känner huden igen det olivbaserade squalanet och kan lätt absorbera det och få en fuktboost.

Grapefruit Cleansing Balm passar alla hudtyper.
100% naturliga ingredienser. Vegansk. Utan parfym.

Hur?
Applicera och massera försiktigt på torr hud i 30 sekunder. Torka av med en varm, fuktig trasa.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.