Starskin

Celery Juice Healthy Hybrid Cleansing Balm

Storlek

284 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Beskrivning

Artikel: 101867
Den ultimata hybridrengöringen – framtagen inte bara med en renare, utan även hälsosammare hy i åtanke.
Skapad på en bas av 48 % extrakt från rädisefrö, sellerijuice och solrosfröolja för att få bort smuts och orenheter, samtidigt som välgörande oljor såsom tea tree-olja, nyponfröolja och kameliaolja samarbetar med ett antal ingredienser från så kallade superfood-livsmedel för att lugna huden och ge näring till den.
Balm-to-Oil-to-Milk När det sammetslena balmet masseras in i huden smälter det direkt till en rengörande olja som löser upp alla spår av smuts, föroreningar och smink – till och med riktigt hållfast mascara. Vid kontakt med vatten förvandlas oljan till en krämig rengöringsmjölk som enkelt går att skölja av. Huden blir grundligt rengjord, vårdad och återfuktad, och får ett hälsosamt glow.
Få ordning på det här steget i din hudvårdsrutin för en friskare och klarare hy med mer glow! • Sellerijuice fungerar som ett kraftfullt rengörande filter samt är otroligt stärkande och lugnande
• Selleri är fullt av mineraler och aminosyror, och det är rikt på anti-inflammatoriska A-, C- och K-vitaminer
• Selleri är en mirakelgörare inom hudvård för en frisk hy med glow
• Den ultimata hybridrengöringen
• Balm-to-Oil-to-Milk
Användning: Ta en klick som motsvarar ungefär en tiokrona och applicera på torr hy med torra händer. Massera med lätta, cirklande rörelser över hela ansiktet (blunda när du masserar vid ögonen) tills balmet blir till olja. Blöt händerna och massera igen tills oljan blir till en krämig mjölk. Skölj av med ljummet vatten eller med hjälp av en varm tvättlapp.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.