Clarins

Nutri-Lumiere Jour Revitalizing Day Cream

Storlek

1 080 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Ekologiskt
Ekologiskt
Återfuktande
Återfuktande
Utjämnande
Utjämnande
Anti-age
Anti-age
Lyster
Lyster
Mogen
Mogen
Glycerin
Glycerin
Peptider
Peptider
Lysterlös
Lysterlös
Rynkor
Rynkor

Beskrivning

Artikel: 83193

Nutri-Lumière är en anti-ageing serie som revitaliserar och ger näring på djupet för att återställa lystern och ge skönheten ett lyft för kvinnor över 60. Nutri-Lumière Jour Nourishing, revitalizing day cream är en dagcreme för de som har fått en tunn, ömtålig och försvagad hud med åldern. Den cremiga och behagliga texturen omvandlas till en olja vid applicering, och lämnar en silkesmjuk, icke-oljig finish på huden.

Det direkta resultatet: huden får näring, känns mjuk och behaglig och får en strålande lyster.

Resultat på längre sikt: huden blir revitaliserad och stärkt. Rynkor är reducerade, fastheten är förbättrad och pigmentförändringar försvagade.

Doften är fräscht blommig och lätt fruktig. Dermatologiskt testad.

Innehåller bl a extrakt av ekologisk hästkastanj-blomma och aescin från hästkastanj (revitaliserar huden och återställer dess lysterfyllda ljus). För att få en komplett anti-ageing verkan innehåller den också extrakt av ekologisk wakame, ekologiskt harungana, ekologisk ökendadel, ekologisk leaf of life, ekologisk havresocker och ekologisk shea (stärker huden, reducerar rynkor och mörka fläckar, ger fukt samt förbättrar fastheten).


Applicera på morgonen på rengjord torr hud på ansikte och hals. Värm cremen till kroppstemperatur i dina händer för att underlätta absorption. Placera därefter cremen på huden med start från ansiktets mitt och utåt och ner på halsen genom att använda hela handens yta. Pressa därefter varsamt och snabbt igen över ansiktet och halsen, från ansiktets mitt och utåt, utan att dra eller flytta på hudvävnaden. Denna applicering hjälper till att främja dräneringsprocessen och att bibehålla dragen för ett ungdomligare utseende.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.