0 Varukorg

Clarins

Clarins är ett franskt familjeföretag för kosmetik som tillverkar produkter för hudvård, smink och parfym och är ledande inom området på den europeiska marknaden. Sedan starten på 50-talet har företaget präglats av innovation, men också tron på kvinnan och dess skönhet. Märket, som idag drivs av grundarens son, är framstående i utvecklingen av hudvårdsprodukter och använder bland annat aktiva växtextrakt för att kunna erbjuda alla typer av hud den ultimata produkten. Utöver hudvård innefattar Clarins sortiment hos NordicFeel bland annat smink, hårvårdsprodukter, solskydd och en linje med produkter för män. Clarins innefattar produkter för olika typer av hud, ålder och behov, vilket gör att du kan hitta den rutin som passar just dig. 


Clarins

Clarins är ett franskt familjeföretag för kosmetik som tillverkar produkter för hudvård, smink och parfym och är ledande inom området på den europeiska marknaden. Sedan starten på 50-talet har företaget präglats av innovation, men också tron på kvinnan och dess skönhet. Märket, som idag drivs av grundarens son, är framstående i utvecklingen av hudvårdsprodukter och använder bland annat aktiva växtextrakt för att kunna erbjuda alla typer av hud den ultimata produkten. Utöver hudvård innefattar Clarins sortiment hos NordicFeel bland annat smink, hårvårdsprodukter, solskydd och en linje med produkter för män. Clarins innefattar produkter för olika typer av hud, ålder och behov, vilket gör att du kan hitta den rutin som passar just dig. 

Pris
-
Formula
header-Clarins
162 Produkter

Clarins – naturlig hudvård för alla behov

Under större delen av sin tid på marknaden har Clarins fokuserat på skönhetsprodukter för kvinnor, men 2002 lanserades en linje med produkter för män. Denna kallas ClarinsMen och innefattar produkter som deodorant, rakgel och after shave. Hos NordicFeel hittar du produkter för både henne och honom från Clarins.  

Clarins, ett franskt familjeföretag

Clarins, ett familjeföretag som är över 50 år gammalt, grundades 1954 i Paris av Jacques Courtin-Clarins, som då var studerande inom medicin. Jacques var övertygad om att skönhet var starkt förbundet med lycka och välmående, en inställning som var helt ny när han öppnade sitt första institut för hudvård. Några år efter starten, utvecklade Jacques några helt plantbaserade och väldigt lyxiga skönhetsprodukter och med tiden växte företaget till att ta sig utanför Frankrikes gränser. Man har också sagts vara en viktig medspelare i den revolution där kändisar började våga visa sina kroppar på tidningsomslag och liknande. Clarins har idag sitt huvudkontor kvar i franska Neuilly-sur-Seine, men produkterna finns över hela världen. Grundaren Jacques, dog 2007 och sedan dess drivs Clarins av hans son, Christian Courtin-Clarins. Trots Jacques bortgång fortsätter Clarins att vara den ursprungliga livssynen trogen och arbetar för att förstå kvinnors olika behov och utveckla effektiva hudvårdsprodukter som svarar mot dessa. Utöver att ta fram välfungerande produkter för sina kunder, har Clarins stor respekt för naturen och brinner för att skydda biologisk mångfald. Det visar de genom att engagera sig i och stödja lokala samhällen och köpa allt sitt råa material i enighet med riktlinjerna för fair trade. 

Representation i tävlingar och utmärkelser

Märkets popularitet märks inte bara i dess stora utbud och utveckling de senaste 50 åren, utan också i dess representation i tävlingar och utmärkelser. I den stora svenska tävlingen Swedish Beauty & Cosmetic Awards har Clarins för 2016 till exempel sin brun-utan-sol-produkt Radiance-Plus Golden Glow Booster for body nominerad som årets bästa solprodukt. Radiance-Plus Golden Glow Booster är en koncentrerad brun-utan- sol-produkt som du blandar ut med din vanliga hudkräm, vilket gör att du kan ha en härlig solbrun lyster året runt, utan att bryta din skönhetsrutin. Clarins serum Double Serum har också det fått utmärkelser och var under 2014 utsett till ett av årets bästa serum av svenska Elle. Serumet som kan användas som en kur, eller dagligen för den som är äldre, hjälper dels till att jämna ut huden och sudda ut linjer och porer, men är också återfuktande och skyddande.
 

Hitta Clarins hudvård, Clarins makeup samt Clarins men

Hos NordicFeel hittar du ett brett sortiment av Clarins produkter, alla utvalda med stor omsorg. Vi har allt från Clarins hudvård till Clarins makeup, samt en kollektion Clarins Men, och ofta finns det även något Clarins erbjudande som du kan nappa på. Bland Clarins produkter finner du allt inom skönhetsvård och du kan alltid vara säker på att produkterna är av högsta kvalitet.

Vilken är din Clarins favorit?

Clarins Sverige är ett av de största varumärkena inom hudvård och kosmetika och säkert är du en utav många som redan har provat på någon ljuvlig Clarins kräm. Då kan det vara dags att prova på någon ny produkt som du inte har använt tidigare. Om du tycker om Clarins hudvård rekommenderar vi att du även provar Clarins smink. Köp din favorit från Clarins online här på Nordicfeel.

En känsla av lyx

Krämer från Clarins Paris är kända för att göra underverk med huden samtidigt som de sprider en doft av lyx. Härligt mjuka och lätta oljor och essenser från Clarins kommer att få dig att må extra bra. Kosta på dig lite vardagslyx och handla Clarins billigt här på NordicFeel. Det kommer att göra dig gott och sedan kan du möta vardagen igen med nya tag.

Stor satsning på finaste hudvård

Bland Clarins hudkräm finner du välkända klassiker som Multi Active-serien, som är en bra baskräm av hög kvalitet, och silkeslena Clarins Hydra-Essential som är speciellt utvecklad för återfukta huden. Extra-firming kollektionen kan du använda om du vill att din hy ska återfå sin spänst. Hudvården finns givetvis för olika hudtyper och som dag- och nattkrämer.

Prisvärt att handla Clarins hudvård online

Fördelen med att handla Clarins hudvård online hos NordicFeel är att du får de bästa skönhetspreparaten från Clarins billigt, och garanterat till ett mycket lägre pris än i butik. Frakten behöver du aldrig bekymra dig över - den står vi alltid för! Hos oss har du råd att handla det du vill ha, passa gärna på att shoppa när vi har något Clarins erbjudande på gång. Det kan handla om ett lägre pris vid köp av två eller ett paketerbjudande.

Clarins för män

Hos Nordicfeel hittar du många av Clarins produkter för män, Clarins Men. Även för herrprodukterna finns olika kollektioner, bland annat Clarins Men Super. Prova en uppfriskande Exfoliating Cleanser eller Active Face Wash, Clarins produkter för män är av lika hög kvalitet som övriga sortimentet. För män finns även antiperspiranter, som deo roll-on och deo stick, samt olika after-shave.

Clarins smink

NordicFeel erbjuder många bra Clarins smink produkter så som mascara, puder, läppglans och läppstift. Givetvis hittar du även olika underlagskrämer och primers i sortimentet. Clarins är också bra på hudbehandlingar och har tagit fram produkter som Pore Control, olika face treatment-oljor och ögonkrämer. Med Shaping Facial Lift kan du förbättra ansiktets konturer och en klick Detox Booster tar bort gifter från din hud.

Det bästa av my Clarins

Hos NordicFeel hittar du hundratals av de bästa produkterna från Clarins hudvård och smink. Clarins hudvårdsoljor är fantastiskt sköna och välgörande för kroppen och doftar härligt uppfriskande. Här kan du välja bland de finaste Clarins produkterna till riktigt låga priser. Dessutom bjuder vi alltid på frakten och du har även fria returer om du skulle råka göra ett felköp.

Produkten har lagts i kundvagnen