Mizon

Black Snail All In One Cream

Storlek

415 kr
Bevaka
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Anti-age
Anti-age
Återfuktande
Återfuktande
Torr
Torr
Fet
Fet
Glycerin
Glycerin
Peptider
Peptider
Niacinamide
Niacinamide
Fina linjer
Fina linjer
Rosacea
Rosacea

Beskrivning

Artikel: 69433

Denna härliga fuktkräm passar till alla hudtyper och åldrar. Med Black Snail All In One Cream får du djupgående fukt samt fina egenskaper när det kommer till vård av en känslig och reaktiv hud som lätt blir röd, t.ex rosacea. Krämen är en rikare variant på Mizon All In One Snail Repair Cream där själva snigelsekretet istället är taget ifrån svart snigel, och innehåller även olivolja, pantenol, solrosolja och sheasmör som ger näring, mjukgör och reducerar synlighet av fina linjer.

Den rikare texturen i Black Snail All In One Cream gör den extra lämplig för en torr hudtyp, men då den inte täpper till porerna så fungerar den med fördel även till en fetare hud, tycker man att den är för rik för att användas dagtid passar den utmärkt som nattkräm eller under höst- och vinterhalvåret.

Krämen innehåller 20 olika sorters växtextrakt rika på vitaminer och antioxidanter. Vitlöksextrakt verkar naturligt antiseptiskt och är en idealisk ingrediens för att förebygga orenheter. EGF, adenosine, peptider och niacinamide verkar anti-age och reducerar på synlighet av porer, förfinar hudstrukturen och verkar utjämnande på hudtonen. Black Snail All In One Cream - allt din hud behöver samlat på ett ställe!

  • Multiverkande

  • Passar alla hudtyper

  • Närande

  • Uppljusande

  • Stärkande

  • Mjukgörande

  • Anti-age

Innehåll: 75 ml

Användning

Appliceras morgon och/eller kväll som det sista steget i din hudvårdsrutin.

Ingredienser

 

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.