Mizon

Snail Repair Eye Cream

Storlek

289 kr
Bevaka
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Återfuktande
Återfuktande
Anti-age
Anti-age
Peptider
Peptider
Niacinamide
Niacinamide
Glykolsyra
Glykolsyra
Fina linjer
Fina linjer
Rynkor
Rynkor

Beskrivning

Artikel: 69429

Med Snail Repair Eye Cream får du högpresterande ögonkräm bestående av hela 80% av snigelsekretfiltrat, en av de mest använda och populära ingredienserna inom K-beauty. Detta filtrat är otroligt multifunktionellt och har bl.a en effektiv verkan på hudens naturliga återhämtningsprocess. Det verkar uppljusande, reducerarar synlighet av fina linjer och rynkor samt främjar en förbättrad hudstruktur för en ungdomligare utstrålning kring det fina området runt ögonen. Huden blir mer motståndskraftig, smidig och återfuktad tack vare ett rikt innehåll av elastin och naturlig glykolsyra som också går att finna i snigelsekretfiltratet.

Övriga aktiva ingredienser i detta serum är EGF - en plantbaserad tillväxtfaktor som hjälper till att stimulera cellförnyelsen, uppljusande niacinamide samt vårdande mandelextrakt, bixax och olja från ängkrasse. Med sin lätta textur och aktiva formula är Snail Repair Eye Cream den ultimata ögonkrämen till alla hudtyper och tillstånd då dess verkningsområden täcker det mesta.

  • 80% snigelsekretfiltrat

  • Anti-age

  • Vårdande

  • Fuktgivande

  • Reducerar synlighet av fina linjer & rynkor

  • Uppljusande

  • Främjar hudens naturliga återhämtningsprocess

Användning

Ta en liten mängd kräm och dutta försiktigt med fingertopparna på huden runt ögonen tills den absorberats av huden. Använd morgon och kväll.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.