Kategorier
Filtrera

Peeling & Ansiktsskrubb

90 Produkter i kategori Peeling & Ansiktsskrubb

En peeling tar bort döda hudceller och gör så huden lättare tar upp andra ansiktsprodukter. Skillnaden mellan en peeling och en skrubb är vanligtvis att skrubben har en mer grovkornig formula. Använd gärna peeling en gång i veckan och följ upp med en vårdande ansiktsmask. Utforska även våra härliga kroppskrubber!

Visa mer Visa mindre

Mjuk och vacker hud med Peeling & Ansiktskrubb

För att huden ska vara vacker och behålla sin lyster kräver den omvårdnad och omsorg. En viktig produkt att inkludera i hudvårdsrutinen är därför en skrubb eller peeling, som hjälper till att avlägsna avlagringar och döda hudceller. Det gör att andra produkter senare, till exempel serum eller dag- och nattkräm, kommer lättare åt och ger bättre effekt. När du ska köpa peeling och ansiktsrubb finns olika typer att välja mellan. Du kan dels välja mellan olika märken, men också hitta produkter med olika grova korn. Vilken typ av peeling eller ansiktsrubb du ska välja beror på vilken typ av hud du har och hur dina behov ser ut.

Peeling och ansiktsskrubb bör användas ungefär en gång i veckan och är en viktig del i skötseln av ansiktets hud. Behandlingen kan med fördel följas upp med en ansiktsmask, som efter skrubbens arbete med att avlägsna orenheter kommer bättre åt huden. Att inte använda peeling och ansiktsskrubb för ofta är viktigt, då du bara vill avlägsna döda hudceller och avlagringar och inte skada den friska huden. 

Skillnaden mellan peeling och skrubb är i regel kornens storlek och typ. En skrubb har oftast grövre korn och en peeling finare korn, vilket ger olika effekt och passar olika hudtyper. Peelings med mindre korn är skonsammare, vilket gör att de är lämpliga att använda på känsligare hud. Utöver att skilja i kornstorlek, har olika produkter också ingredienser som är anpassade för olika hudtyper. Innan du köper en skrubb är det därför bra att undersöka vilken hudtyp du har, för att bäst matcha dina produkter med ditt behov. En hud som efter tvätt med vatten känns torr och stram är i regel torr, medan fet hy snabbt återfår sin glansighet även utan att några krämer applicerats. Hudens typ kan dock förändras med både åldern och årstiderna, så det är alltid bra att vara uppmärksam på dess dagsform. För vissa kan till exempel olika produkter därför krävas på sommaren och på vintern, då klimatet påverkar huden olika.

I vårt sortiment här på NordicFeel hittar du peeling och ansiktsskrubbar från marknadens främsta märken för ansiktsvård. Du kan köpa produkter som ingår i serier och matcha med resten av ditt kit för ansiktsvård, eller hitta en separat peeling eller skrubb som passar just ditt behov. För dig som föredrar naturliga produkter har vi också sådana peelings och ansiktsskrubbar från märken som Nuxe och Decléor. Precis som med andra produkter för ansiktsvård kan du köpa peeling och ansiktsskrubb som är utformade för att angripa specifika problem, som pormaskar, acne, rynkor och fina linjer, samt pigmentförändringar. Dock har även du som inte har ett specifikt problem att åtgärda idag nytta av att sköta din hud för att förebygga uppkomst av framtida problem. Utöver att skrubba huden i ansiktet kan du hos oss köpa kroppsskrubber anpassade för kroppen, då också denna hud mår bra av att med jämna mellanrum rengöras ordentligt och få döda hudceller avlägsnade.