Exuviance

Gentle Daily Exfoliating

60 Pads

Storlek

439 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Utjämnande
Utjämnande
C-vitamin
C-vitamin
PHA-syra
PHA-syra
Lysterlös
Lysterlös

Beskrivning

Artikel: 112070

Lystergivande och milt exfolierande pads som även stimulerar cellförnyelsen och återfuktar intensivt.  Padsen är indränkta med en generös blandning av fruktsyran PHA som stärker hudens barriär och motverkar ålderstecken.

Vitamin C och E i kombination med extrakt av grönt te boostar med ett kraftfullt antioxidantskydd. Extrakt av gurka ger en härligt uppfriskande känsla. Huden får förnyad lyster och en förbättrad hudstruktur med mindre synbara porer.
 

  • Vad är det för skillnad på Gentle Daily Exfoliating Pads och SkinRise Morning Glow Pads?

Gentle Daily Exfoliating och Skinrise Morning Glow är två olika varianter av samma produkt i grunden. De verksamma ingredienserna är samma i båda produkterna.

✨  Skinrise Morning Glow Pads har en mer serumlik känsla i konsistensen samt en mer uppfriskande känsla tack vare innehållet av pepparmynta samt doft – något som många användare älskar!

✨ Gentle Daily Exfoliating Pads innehåller inte tillsatt parfym och ingen pepparmynta, varför de med fördel kan rekommenderas till alla dem som önskar en mer neutral produkt. De är också mindre serumlika i känslan men ger samma exfolierande effekt som främjar jämnare hud och lyster. Perfekta för dig som är känslig mot parfym!

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.