Bioeffect

EGF Power Serum

Storlek

2 095 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Peptider
Peptider
Hyaluronsyra
Hyaluronsyra
Fina linjer
Fina linjer
Pigmenteringar
Pigmenteringar
Rynkor
Rynkor

Beskrivning

Artikel: 112381

EGF Power Serum är ett intensivt åldersbekämpande serum, designat för att stödja hudbarriären och effektivt motverka rynkor, hyperpigmenteringar och uttorkning. Serumets kraftfulla anti-aging formula innehåller bara 12 ingredienser, inklusive korn-EGF, korn-KGF och NAG. EGF, KGF och NAG är kraftfulla ämnen som finns naturligt i huden och är viktiga för hudhälsan. Hudens densitet och kollagenproduktion ökar, hudbarriären stärks och hudtexturen blir jämnare medan fina linjer och rynkor minimeras. 

• Anti-aging serum med intensiv effekt
• Motverkar rynkor, uttorkning och hyperpigmenteringar
• Stödjer och stärker hudbarriären
• Passar alla hudtyper
 
Korn-EGF (Epidermal Growth Factor): Ett fuktbindande och hudföryngrande signalprotein som förhindrar vätskeförlust. Ökade fuktnivåer bibehåller hudens volym och densitet, vilket minskar djupet av rynkor. Korn-EGF hjälper även till att stödja hudens naturliga kollagenproduktion för att minimera uppkomsten av fina linjer och rynkor.

Korn-KGF (Keratinocyt Growth Factor): Ett signalprotein som finns naturligt i huden. KGF arbetar i synergi med EGF och hjälper till att hålla hudbarriären intakt och hälsosam, samt stärker huden och främjar dess naturliga reparationsprocess.

N-acetylglukosamin (NAG): En stabil aminosyrasockersammansättning ljusnar upp hyn och minimerar uppkomsten av hyperpigmentering. NAG hjälper även till att öka hudens elasticitet, binda fukt och skydda hudbarriären.

Hyaluronsyra: EGF Power Serum innehåller högviktiga hyaluronsyramolekyler för att ge intensiv återfuktning, något som leder till en omedelbart utjämnande, plumpande och uppstramande effekt.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.