Clarins

Hydra-Essentiel

Intensive Bi-Phase Serum

Storlek

625 kr
Utgått
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Återfuktande
Återfuktande
Torr
Torr
Lysterlös
Lysterlös

Beskrivning

Artikel: 39435
Hydra-Essentiel är hudvården som har förmågan att stimulera hudens egen naturliga kapacitet att återfukta sig själv och som ger skydd mot klimatchocker. Hydra-Essentiel Intensive Bi-Phase Serum är ett intensivt återfuktande två-fas serum för den mest uttorkade huden. Med bara ett par droppar jobbar den på alla hudnivåer för att återställa det naturliga fuktsystemet och hjälper till att återvinna kvaliteten hos en perfekt återfuktad hud.

Den fuktgivande kraften av organisk Kalanchoe Pinnata-extrakt och den lysterboostande verkan av beautyberry-extrakt är kombinerat med fördelarna hos tre specifika huvudingredienser: Organisk Mary s thistel oil, (balanserar den hydrolipida filmen i huden) Orthosiphon, (för en mattare, vackrare hud) Svart vinbärsknopp, (lugnande för huden)

Användning:
Applicera morgon och /eller kväll innan dag/nattkräm. Arbeta från ansiktets mitt och utåt. Kan användas året runt och/ eller även som kur. I kombination med övriga Hydra-Essentiel produkter förstärks det återfuktande resultatet.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.