Dermaceutic

Derma Lift 5.0 Eye Lifting Serum

Storlek

633 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer
* Produkten prissätts automatiskt och kan inte kombineras med rabattkoder.

Höjdpunkter

Utjämnande
Utjämnande
Mogen
Mogen
Peptider
Peptider
Bakuchiol
Bakuchiol
Ceramider
Ceramider
Fina linjer
Fina linjer
Rynkor
Rynkor

Beskrivning

Artikel: 61499

Aktivt ögonserum som ger en omedelbar "lifting" effekt kombinerad med att peptiderna bidrar till en långvarig stimulering av hyn. Detta serum går även att använda i hela ansiktet.

Denna produkt hette tidigare Dermaceutic Derma Lift Serum 5.0. Nu har den nytt namn, nytt utseende, men exakt samma innehåll.

Passar mogen hud

I samband med nya kartonnaget så benämns Derma Lift 5.0 som ett ögonserum.
Det är fortfarande samma formula med en direkt lyftande effekt kombinerat med långverkande peptider.
Derma Lift 5.0 kan fortfarande användas i hela ansiktet för att arbeta lyftande samt bearbeta fina linjer och rynkor precis som förut och är nu även rekommenderad som ett ögonserum.

Egenskaper: Serumet stramar upp hyn och samverkar till att hyn ser yngre ut under en lång tid. Mål: Undvika slapp hud, utryckslinjer och fina linjer. Stimulerande mineraler, hudåterställande ceramider och kolesterol.

Aktiva Ingredienser:
- 5 % Peptid komplex: Kombination av två aminosyror kopplade till en fettsyra som förbättrar hudpenetration för att stimulera hudreparationer och kollagensyntes för yngre hud.

- Bakuchiol och C&E vitaminer: Antioxiderande ämnen.

- Panthenol och allantoin: Ämnen som binder fukt.

Användning: Applicera på ögonkonturområdet på morgonen och kvällen, före din dagliga vård. Det här serumet är idealiskt även att applicera i ansiktet på morgonen och kvällen innan din ansiktscreme. Vänj in huden vid denna produkt då det är ett aktivt serum. Vid användning till natten ska inte serumet användas tillsammans med exfolierande nattcreme (Light Ceutic eller TurnOver).

Försiktighetsåtgärder:  Intensiv användningav den här produkten kan leda till hudirritationer. Minska användningen vid obehag. Använd inte produkten om du har irriterad eller skadad hy. Undvik kontakt med ögonen och slemhinnorna. Under behandlingen bör du undvika att vistas i solen utan hög solskyddsfaktor.

Storlek: 30 ml

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.