FILORGA

NCEF-Intensive Serum

Storlek

811 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer
* Produkten prissätts automatiskt och kan inte kombineras med rabattkoder.

Höjdpunkter

Utjämnande
Utjämnande
Anti-age
Anti-age
Blandhy
Blandhy
Mogen
Mogen
Torr
Torr
Fet
Fet
Känslig
Känslig
Peptider
Peptider
Retinol
Retinol
Salicylsyra
Salicylsyra
BHA-syra
BHA-syra
Niacinamide
Niacinamide
C-vitamin
C-vitamin
Fina linjer
Fina linjer
Lysterlös
Lysterlös
Rynkor
Rynkor

Beskrivning

Artikel: 45495

Ett multi-korrigerande anti-aging serum för förbättrad hudkvalitet! Revitaliserande serum med hög koncentration av NCEF för en multi-korrigerande effekt och förbättrad hudkvalitet. Minimerar fina linjer och rynkor samt ger huden ny lyster och fasthet. Effektiva aktiva ingredienser som retinol och C-vitamin jämnar ut och arbetar mot ålderstecken för en synbart föryngrad hud. Har en ultralätt konsistens med hög penetrationsförmåga.

  • Minimerar fina linjer & fyller ut de djupaste rynkorna
  • Ger fasthet
  • Huden får ny lyster

NCEF: Ett polyrevitaliserande komplex för förbättrad hudkvalitet med en koncentration motsvarande en injicerbar anti-aging NCEF behandling. För en komplett anti-aging effekt på rynkor, fasthet, hudton, porer, återfuktning. Inkapslad Retinol, C-vitamin och växt-DNA ger förstärkt effekt på lyster, fasthet och rynkor. Verkar utjämnande genom att stimulera kollagen-och elastinproduktionen för att fylla ut även de djupaste rynkor.

Använd efter essencen och/eller under cremen morgon/och eller kväll. Skönhetstips! Perfekt som en booster inför en ny säsong eller efter en stressig period.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.