Kategorier
Filtrera
Filorga

Filorga

Inspirerad av det bästa från två världar, kosmetisk och estetiska medicin. FILORGA MEDI-COSMETIQUE produkterna kombinerar effektiviteten av estetisk medicin med daglig hudvård. Högteknologisk kosmetika inspirerad av huvudingredienserna och de innovativa teknikerna som finns i estetisk medicin: Ett kosmetisk alternativ till de banbrytande medicinska anti-ageing behandlingar.

FILORGA Oil-Absolute Serum

Oil-absolute 6 i 1 oil serum är för alla hudtyper, behandlar alla ålderstecken, skyddar & stärker huden från yttre påverkan. Ger omedelbar näring & lyster till huden genom att kombinera 4 olika oljor. Stimulerar cellförnyelsen för en jämnare hudyta med mindre linjer & rynkor. Ger en fastare hud med ökad volym. Stärker hudbarriären för en mer motståndskraftig hud. pigmenteringar minimeras.

50 produkter från  Filorga

Filorga

ORGA är ett franskt företag specialiserat inom anti-ageing, och grundat av läkaren Michel Tordjman. Med 30 års erfarenhet är FILORGA en ledande aktör inom anti-ageing för medicinska kliniker och konsumenter. FILORGA är pionjärer inom estetisk medicin med sin hyaluronsyra-baserade filler, poly-revitaliserande injektioner (NCTF®), peeling produkter och fototerapi (LED). Dessutom har FILORGA kunskap om fördelarna med att kombinera produkter och tekniker för att optimera behandlingsresultaten, vilket gör oss till experter inom kombinationsbehandlingar.