0 Varukorg

Filorga

Inspirerad av det bästa från två världar, kosmetisk och estetiska medicin. FILORGA MEDI-COSMETIQUE produkterna kombinerar effektiviteten av estetisk medicin med daglig hudvård. Högteknologisk kosmetika inspirerad av huvudingredienserna och de innovativa teknikerna som finns i estetisk medicin: Ett kosmetisk alternativ till de banbrytande medicinska anti-ageing behandlingar.


Filorga

Oxygen-Glow

Filorga har skapat en ny hudvårdsserie, Oxygen-Glow som vänder sig till den yngre generationen. Oxygen-Glow serien innehållen en rengöring, mask, dag/nattcreme & ögoncreme som alla ger oemotståndlig glow och perfekt hud med en både ögonblicklig och långvarig effekt.

56 Produkter

Filorga

ORGA är ett franskt företag specialiserat inom anti-ageing, och grundat av läkaren Michel Tordjman. Med 30 års erfarenhet är FILORGA en ledande aktör inom anti-ageing för medicinska kliniker och konsumenter. FILORGA är pionjärer inom estetisk medicin med sin hyaluronsyra-baserade filler, poly-revitaliserande injektioner (NCTF®), peeling produkter och fototerapi (LED). Dessutom har FILORGA kunskap om fördelarna med att kombinera produkter och tekniker för att optimera behandlingsresultaten, vilket gör oss till experter inom kombinationsbehandlingar.

Produkten har lagts i kundvagnen