Filorga hudvårdsguide


Du har torr hy

Känns huden glåmig, trött och ojämn? Då är det nog ett härligt glow du är ute efter! Här nedan hittar du Filorgas högpresterande produkter som ger huden ökad spänst och lyster, samtidigt som både hudtonen och hudstrukturen blir jämnare.

För dig som önskar glow och har normal/torr hud:
För dig som önskar glow och har mogen hud:
Kompletterande produkter:

För dig som vill ha fukt

Upplever du att din hud är torr, stram och fnasig, eller besväras du av torra partier som gör att din makeup flagnar och blir ojämn? Här finns Filorgas törstsläckande produkter som gör underverk på en fuktfattig hud, oavsett hudtyp!

För dig som önskar fukt och har normal hud:
För dig som önskar fukt och har torr hud:
För dig som önskar fukt och har extra torr hud:
För dig som önskar fukt och har kombinerad hud:

För dig som vill förbättra hudens kvalité

Vill du boosta hudkvaltiteten och öka spänsten, fastheten och lyster i huden, samtidigt som rynkor och fina linjer reduceras? Då måste du spana in de högpresterande NCEF-produkterna med multikorrigerande egenskaper.

För dig som önskar förbättra hudkvalitén och har normal hud:
För dig som önskar förbättra hudkvalitén och har kombinerad hud:
Kompletterande produkter:

För dig med acne/orenheter

Orenheter, blemmor och acne är inte bara ett tonårsproblem, utan det är något vi kan besväras av i alla åldrar – även när vi blir äldre och börjar få fina linjer och rynkor. Filorgas serie Age-Purify reducerar finnar, är porsammandragande och balanserar huden, samtidigt som ålderstecken reduceras. Huden blir jämnare, lugnare och mattare.

Morgonrutin

För dig med pigmenteringar

Besväras du av mörka fläckar och pigmenteringar, eller vill du förhindra uppkomsten av dessa? Här är hudvårdsrutinerna som korrigerar dessa typer av ojämnheter samtidigt som ålderstecken reduceras – för en jämnare, slätare och mer strålande hud. Glöm inte att spana in de kompletterande produkterna som förstärker effekterna ytterligare!

Morgonrutin
Morgonrutin
Kompletterande produkter:

För dig som önskar att arbeta på rynkor

Är det något Filorga verkligen är experter på så är det rynkor och fina linjer, och produkterna de erbjuder tacklar dessutom flera olika ålderstecken samtidigt – för en hud som upplevs yngre, slätare och jämnare. Kolla in hudvårdsrutinerna nedan och hitta den som passar din hudtyp bäst.

Rynkkorrigerande produkter för dig med normal/torr hud:
Rynkkorrigerande produkter för dig med normal/kombinerad hud:
Rynkkorrigerande produkter för alla hudtyper:
Kompletterande produkter:

För dig som vill ha en fastare hud

Känns det som att huden förlorat sin spänst och fasthet, eller upplever du att ansiktsdragen blivit slappare? Här har du hudvårdsrutinerna, och de kompletterande produkterna, som ger huden en uppstramande “lifting-effekt” med mer volym, fyllighet och förstärkta ansiktsdrag.

För dig som önskar fasthet och har normal/torr hud:
Kompletterande produkter:

För dig som har en mogen hud

Har du en mogen hy och letar efter den perfekta anti-ageing serien som motverkar markerade rynkor, torr hud, slappa ansiktsdrag, pigmenteringar och trött hud? Då behöver du inte leta mer! Serien Global-Repair har intensivt återuppbyggande egenskaper som verkar tillsammans på alla hudens tecken på åldrande.

Kvällsrutin
Kompletterande produkter:
Produkten har lagts i kundvagnen