Mizon

Collagen 100

Storlek

379 kr
Bevaka
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Anti-age
Anti-age
Återfuktande
Återfuktande
Glycerin
Glycerin
Peptider
Peptider
Niacinamide
Niacinamide

Beskrivning

Artikel: 69423

Collagen 100 är ett anti-age-serum som främjar förbättrad spänst och fyllighet i huden genom att boosta med kollagen, ett ämne som huden producerar naturligt men som avtar i takt med att vi blir äldre. Marint kollagen har en molekylär struktur som liknar människans och passar därför mycket bra att använda i hudvård för att ta sig an just kollagenbrist.

Collagen 100 innehåller marint kollagen i en koncentration på hela 50%, där ingrediensen genomgått en s.k hydrolys, en kemisk process som reducerar storleken på kollagenpartiklarna så att de effektivare ska absorberas upp av huden. Förutom marint kollagen innehåller Collagen 100 även koppar-treptid 1 och vitamin B5 samt plantextrakt från bl. a hallon, arnika och röllika som jobbar för att skydda hudbarriären. Hyaluronsyra, allantoin och björksav mjukgör och återfuktar huden på djupet. Använd detta serum regelbundet och upplev en förfinad hudtextur som känns smidigare, ungdomligare och mer lysterfull.

  • Anti-age

  • Hög koncentration av marint kollagen

  • Främjar en ökad elasticitet i huden

  • Intensivt fuktgivande

  • Djupverkande

  • Använd gärna tillsammans med Mizon Collagen Power Lifting Cream för ännu bättre effekt.

Innehåll: 30 ml

Användning

Applicera morgon och kväll efter rengöring, toner och essence. Klappa försiktigt in den i huden och följ upp med fuktkräm.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.