Mizon

Snail Repair Intensive Ampoule

Storlek

316 kr
Bevaka
Fri frakt över 199 kr
Fria returer
* Produkten prissätts automatiskt och kan inte kombineras med rabattkoder.

Höjdpunkter

Anti-age
Anti-age
Återfuktande
Återfuktande
Lugnande
Lugnande
Känslig
Känslig
Peptider
Peptider
Hyaluronsyra
Hyaluronsyra
Rodnad
Rodnad

Beskrivning

Artikel: 69426

Med Snail Repair Intensive Ampoule får du ett koncentrerat serum bestående av hela 80% av snigelsekretfiltrat, en av de mest använda och populära ingredienserna inom K-beauty. Detta filtrat är otroligt multifunktionellt och har en effektiv verkan på hudens naturliga återhämtningsprocess. Det verkar uppljusande, reducerarar synlighet av porer samt främjar en förbättrad hudstruktur för en ungdomligare utstrålning.

Snigelsekrefiltrat har även än antiinflammatorisk effekt samt reducerar rodnad och irritation, vilket gör Snail Repair Intensive Ampoule till ett utmärkt produkt även till dig som har mer känslig- och/eller problemhud. Övriga aktiva ingredienser i detta serum är peptider som verkar anti-age, fuktbindande hyaluronsyra ock antioxidantrikt kakoextrakt. Med lättviktig och potent formula är Snail Repair Intensive Ampoule ett serum som tar sig an ett flertal hudtillstånd och passar bra till alla hudtyper.

  • Anti-age

  • Vårdande

  • Fuktigvande

  • Strukturförbättrande

  • Antiinflammatorisk

  • Passar alla hudtyper inklusive känslig

Innehåll: 30 ml

Användning

Applicera några droppar på rengjord hud efter toner och essence, följ upp med fuktkräm. Använd morgon och kväll. Tänk på att om du också använder dig utav Mizon All In One Snail Repair Cream så ska detta serum appliceras efteråt och inte innan som det traditionellt brukar vara.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.