0 Varukorg

Hårborttagning

Vill du hitta ett mer långvarit resultat än rakning kan hårborttagningskräm eller vaxning vara metoden för dig. I vårt sortiment kan du hitta flera olika hårborttagningskrämer och vax anpassade för olika hudtyper och områden på kroppen. 


Hårborttagning

Vill du hitta ett mer långvarit resultat än rakning kan hårborttagningskräm eller vaxning vara metoden för dig. I vårt sortiment kan du hitta flera olika hårborttagningskrämer och vax anpassade för olika hudtyper och områden på kroppen. 

40 Produkter

Epilator

En epilator avlägsnar hår från roten vilket ger ett resultat som håller längre. Vi har ett varierat utbud av hårborttagningsprodukter av denna sort, bland annat säljer vi Braun epilator som både är anpassade för ansikte och kropp. Om du skulle vilja prova IPL istället erbjuder vi Philips Lumea IPL, som är perfekt för IPL hårborttagning hemmabruk. Här hos Nordicfeel hittar du även många andra produkter för effektiv hårborttagning.

Avlägsna hår effektivt med rätt hårborttagningskräm

Att använda hårborttagningskräm är ett smärtfritt sätt att avlägsna oönskad hårväxt. I vårt sortiment kan du bland annat välja Veet hårborttagningskräm, ett välkänt varumärke för hårborttagning. Denna kräm ger en effekt som håller i upp till en vecka och kan användas på exempelvis bikinilinje, ben och armhålor. Väljer du istället en epilator ur vårt utbud får du en effekt som varar längre.

Hårborttagningskräm intim

Innan du använder hårborttagningskräm intim bör du läsa dess instruktioner. De flesta fungerar för användning på bikinilinjen och det anges alltid i produktbeskrivningarna var en produkt kan appliceras. I vissa fall kan det behövas en mildare kräm när det kommer till hårborttagning på dina intima kroppsdelar. Några av våra epilatorer har speciella tillbehör vid användning på bikinilinjen.

En epilator ger resultat som varar länge

Vid användning av en epilator kan du räkna med ett bra resultat, då de även avlägsnar de korta hårstrån som bland annat vax inte kommer åt. Dessutom varar resultatet i flera veckor, vilket ger dig mer tid över till annat. I vårt utbud finner du epilatorer från kända varumärken som bland annat Braun och Philips.

Veet vax är enkelt att använda

Att använda vax hårborttagning har varit vanligt i flera år och hos oss erbjuds du exempelvis Veet vax. Vaxet finns i många olika varianter, bland annat har vi vaxstrips som du enkelt applicerar på önskad plats. Här hittar du även speciellt vax för ansikte samt strips som är utformade särskilt för torr hud. Många av de vax som vi erbjuder ger ett resultat som varar i upp till 28 dagar. Dessutom garanterar vi alltid snabb leverans av dina produkter.

Slipp generande hårväxt med en epilator ansikte

Hos Nordicfeel hittar du speciella epilator ansikte, som är specifikt anpassade för att klara av korta hårstrån. Att ha oönskad hårväxt i ansiktet kan kännas genant och jobbigt, med en epilator gjord för ansiktsbehåring kan du slippa känna dig generad. Vi har bland annat Braun FaceSpa Epilator i vårt utbud, vilken både erbjuder hårborttagning och ansiktsrengöring i samma produkt.

Välj en högkvalitativ Philips epilator

Här på nordicfeel.se kan du också köpa Philips epilator, exempelvis Philips Satinelle Advanced. Denna Philips epilator avlägsnar inte bara hårväxt utan kan även användas för ansiktsrengöring tack vare dess unika ansiktsborste. Den kan dessutom användas i duschen, vilket minskar risken för eventuellt obehag vid epileringen. Utöver det har Satinelle Advanced ett extra brett huvud för att kunna behandla större områden samtidigt och därmed minska tiden det tar att avlägsna hårväxten.

Vad är en epilator och hur fungerar den?

Har du frågat dig vad är en epilator? Det är en produkt som rycker bort håret från roten, vilket gör att resultatet varar länge. I vårt breda sortiment erbjuds du även produkter för IPL hemma. IPL är en ljusbaserad teknologi som vanligtvis används på kliniker, men som du nu kan använda hemma. Den reducerar din hårväxt med upp till 75 procent på enbart fyra behandlingar.

Produkten har lagts i kundvagnen