Biotherm

Eco Set Holiday 22

200ml x 75ml x 20ml
195 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer
* Produkten prissätts automatiskt och kan inte kombineras med rabattkoder.

Höjdpunkter

Återfuktande
Återfuktande
Fuktfattig
Fuktfattig

Beskrivning

Artikel: 109155

Upplev Biotherms magiska produkter i jul med en personlig kroppsvårdsritual som gör din hud härligt återfuktad.

Låt dig frestas av:

Lait Corporel L'Original 200 ml: Lait Corporel är en fräsch och fuktgivande bodylotion för alla hudtyper. Den återfuktar huden och tas snabbt upp av huden utan att klibba. Innehåller citrusextrakt och gör huden mjuk och smidig. Förbättrar hudens elasticitet. Doften ger en härlig känsla av renhet och välbefinnande.

Lait de Douche 75 ml: Lait De Douche är en fuktgivande duschgel för alla hudtyper. Den tvålfria formulan innehåller närande oljor som skyddar torr och känslig hud. Kroppen rengörs och mjukgörs omedelbart och citrusessens ger huden en frisk doft.

Biomains 20 ml: Biomains Hand Cream är en återfuktande och närande handcreme som vårdar torra händer och naglar. Formulan håller händerna mjuka och lena. Den vattenresistenta cremen innehåller Life Plankton™, som med sitt ursprung från de varma thermalska källorna i de franska Pyrenéerna är känd för sina lugnande egenskaper. Cremen innehåller även antioxidanter som skyddar huden mot fria radikaler. Doften är mild och behaglig. Cremen kladdar inte, absorberas snabbt och gör händerna välvårdade med en känsla av friskhet.

De tre produkterna har kombinerats i en Holiday Pouch. Perfekt som julklapp.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.