Maria Åkerberg

Try MÅ at Night

Variant

199 kr
Utgått
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Ekologisk
Ekologisk

Beskrivning

Artikel: 103970

Try MÅ at Night är ett paket med 5 stycken ansiktsprodukter i mini-förpackning. Det innehåller en peeling, en ansiktsmask, ett serum, en nattcreme och en ansiktsbalm. Produkterna passar alla hudtyper och är perfekta att använda under natten för att ge huden en extra fukt- och näringsboost. Produkterna består av naturliga mineraler och rena, ekologiska ingredienser från växtriket som ger huden all näring den behöver för att hålla sig frisk och vacker. Ren naturkraft helt enkelt!

Try MÅ at Night innehåller: Papaya Peeling 30 ml Face Mask More 15 ml Serum C 5 ml Night Cream 5 ml Night Balm 10 ml  (Värde: 415 SEK)

Produkterna levereras i en organzapåse.

Papaya Peeling är en enzympeeling för ansiktet som varsamt löser upp döda hudceller och förebygger pormaskar. Produkten utsågs till Årets Produkt 2018 i Organic Beauty Awards.

Face Mask More är en uppstramande, återfuktande och lugnande ansiktsmask för alla hudtyper, även känslig hud.

Serum C är ett fuktgivande serum och en energikick för trött hud. Produkten utsågs till Årets Produkt 2021 i Organic Beauty Awards.

Night Cream är en återfuktande och revitaliserande nattcreme som passar perfekt att använda ihop med Serum C under natten.

Night Balm är en silkeslen ansiktsbalm för alla hudtyper. Den kapslar in fukt, skyddar mot yttre påfrestningar och hjälper huden att återuppbyggas under natten. 

 

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.