Kategorier
Filtrera

Sol

283 Produkter i kategori Sol

Visst är det underbart med härligt varma sommardagar i solen, utflykter till stranden, svalkande bad och en vackert solkysst och gyllene hy? Även om vi här uppe i Norden tar varje chans vi får att njuta av solens strålar, är det viktigt att komma ihåg att sola i lagom mängd och ta hand om och skydda sin hud med bra produkter. Hos oss hittar du ett brett urval av olika solprodukter så att du kan hitta just det du letar efter oavsett om du är ute efter någon form av solskydd - SPF, svalkande after sun eller vill bli vackert gyllene året runt, utan solens strålar, med brun-utan-sol. Med sökfunktionen till vänster kan du lätt filtrera din sökning för att snabbare hitta dina favoriter!

Visa alla Visa färre

Hitta rätt solprodukt för just dina behov

Solens strålar påverkar din hy, därför är det viktigt att ta hand om den på bästa sätt genom att anpassa produkterna du använder efter din hudtyp och resultatet du är ute efter. Som hjälp på traven tänkte vi därför guida dig lite igenom produktdjungeln.

Oavsett om du föredrar att sola dig till en solkysst hy eller att använda brun-utan-sol så är en väl förberedd hy A och O. En kroppsskrubb avlägsnar döda hudceller, gör huden len och ser till att andra produkter absorberas väl av huden. Den får din bränna att bli både jämnare och hålla längre, så vi rekommenderar varmt att investera i en bra peeling för att se till att utnyttja solprodukternas fulla potential!

Ett bra solskydd är viktigt för att skydda huden mot solens skadliga strålar och gör också så att solbrännan håller längre. Mousse, spray, olja, gel, med eller utan skimmer… Det finns många olika varianter av solskydd att välja bland! För dig som har en lite fetare hy rekommenderar vi en lättare kräm eller gel. Om du istället har torr hy kan en rikare kräm eller olja passa bättre. Sololja ger dessutom hyn en underbart glänsande lyster! Vill du ha ännu mer lyster och framhäva solbrännan på bästa sätt finns dessutom krämer med skimmer i. Är du otålig och vill se snabba resultat? Prova då en lätt tonad solkräm som omedelbart ger din hy en gyllene ton. Eftersom hyn i ansiktet är känsligare än huden på resten av kroppen, är det en bra idé att även investera i ett solskydd speciellt anpassat för ansiktet.

Vill du inte utsätta dig för solens strålar, men ändå bli härligt gyllenbrun? Eller vill du ge hyn en varm, fräsch ton under de kalla och mörka vintermånaderna? Då är brun-utan-sol vad du letar efter! Även här finns många olika varianter att välja mellan, både för ansiktet och resten av kroppen.

Precis lika viktigt som det är att förbereda huden innan du applicerar solprodukter eller solar, lika viktigt är det att ta hand om huden efteråt. En bra after sun återfuktar huden, gör så att solbrännan håller längre och svalkar skönt om du råkat vistas lite väl länge i solen. Ett hett tips är att förvara din after sun i kylskåpet för en extra härligt uppfriskande och svalkande upplevelse!