Rakhyvel & Rakblad

Här hittar du bra produkter inom rakning, både för kvinnor och män. För att få en lyckad rakning krävs det att du har vassa rakblad. Se till att byta rakblad på din rakhyvel regelbundet för att få en smidig rakning. Testa någon av de populära rakhyvlarna från Gillette, Bulldog eller Dorco.


Rakhyvel & Rakblad

Här hittar du bra produkter inom rakning, både för kvinnor och män. För att få en lyckad rakning krävs det att du har vassa rakblad. Se till att byta rakblad på din rakhyvel regelbundet för att få en smidig rakning. Testa någon av de populära rakhyvlarna från Gillette, Bulldog eller Dorco.

Nyheter
 • Senaste månaden
 • Senaste 3 månaderna
Märke
 • Acqua Di Parma (2)
 • Beard Monkey (2)
 • Bulldog (2)
 • Gillette (9)
 • Nõberu of Sweden (2)
 • Shark (1)
Produkttyp
 • Rakblad (6)
 • Rakborste (2)
 • Rakhyvel (1)
 • Rakkniv (1)
Betyg
 • (6)
 • (3)
 • (1)
18 Produkter

Rakblad

Att raka sig är ett sätt att visa sin personlighet, och även hur och var rakningen sker. Sättet människor rakar sig på har växlat över tid, men rent generellt kan man säga att både män och kvinnor idag rakar sig på allt fler ställen på kroppen. Hos Nordicfeel hittar du allt inom rakhyvel och rakblad som du behöver för din rakning.

Rakhyvel herr och dam

Många föredrar att raka sig med en rakhyvel, men det kan vara bra att tänka på att rakhyvel dam och rakhyvel herr skiljer sig en del åt. Det finns flera anledningar till skillnaderna mellan rakhyvlar för kvinnor och män. Män har i de flesta fall grövre hårstrån än kvinnor, något som rakhyvlar är anpassade efter. Dessutom är mäns hud oftare fetare än kvinnors, vilket också påverkar rakningen.

Gillette rakblad står för kvalitet och säkerhet

Gillette rakblad har funnits ända sedan 1901 och har alltid legat i framkant inom rakning med sina så kallade "Safety Razors". Numera finns ett brett utbud av Gillette rakartiklar på nordicfeel.se så att du alltid kan raka dig på ett säkert sätt med produkter av högsta kvalitet. Förutom rakblad som du enkelt sätter på rakhyveln har vi rakgel och andra hudvårdsprodukter.

Olika typer av rakblad

Det finns rakblad med olika egenskaper, men det vanligaste är dubbelrakblad, som även kallas för säkerhetsrakblad. Denna typ av rakblad är den mest populära eftersom det ger dig en skonsamt men ändå nära rakning. Efter rakningen kan du välja produkter ur våra sortiment av återfuktande och vårdande hudprodukter för skön eftervård med närande egenskaper.

Venus rakblad för damer

Vilken rakhyvel är bäst för kvinnor? Hos Nordicfeel hittar du även de bästa rakbladen för kvinnor, Venus rakblad, som fungerar ihop med Venus rakhyvlar. Venus ingår i samma grupp som Gillette rakhyvel, vilket ger den samma framstående egenskaper och goda kvalitet. Prova Venus Embrace Sensitive och känn in den extra lyxiga upplevelsen som tre rakblad och en fuktremsa med aloe vera-gel ger. För dig som älskar tropikerna finns Venus Tropical med engångshyvlar där handtagen avger en oemotståndlig tropisk doft.

Att köpa rakblad på nordicfeel.se

När du ska köpa rakblad är det viktigt att tänka på att de ska vara av god kvalitet och hålla för flera rakningar. När du handlar rakartiklar hos Nordicfeel kan du vara säker på att du får allt detta. Bra rakblad och hyvlar garanterar nämligen att du utför rakningen på ett sätt som är skonsamt för huden - även om du rakar dagligen.

Billiga rakblad hittar du på nordicfeel.se

Här hos Nordicfeel hittar du billiga rakblad utan att tumma på kvaliteten. Förutom rakblad från marknadsledande tillverkaren Gillette har vi även rakartiklar från Bulldog, Braun och uppstickaren Beard Monkey. Köp billiga rakblad på nordicfeel.se, vi bjuder på frakten och fria returer, om du vill byta dina varor. När du handlar hos oss kan du vara säker på att du får hem dina varor snabbt och enkelt!

Handla dina rakblad online

Hur ofta ska man byta rakblad? Om du inte använder engångsrakhyvlar står det ofta på förpackningen hur lång tid kvalitetsrakblad ska hålla. Ett 4-pack Gillette Fusion ProGlide Power till exempel ska under normala förhållanden räcka i 13 veckor enligt förpackningen. Handla dina rakblad online och få tid över för annat! Med våra låga priser kan du dessutom unna dig en bra återfuktande gel eller kräm efter rakningen!

Produkten har lagts i kundvagnen